, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης θα στηθεί Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Τούμπα θα στήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον δήμο, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΕΣΘ, Παντελής Φιλιππίδης,  από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, σήμερα το απόγευμα.
 
«Η αγορά της Τούμπας είναι μεγάλη και συμπαγής. Παρά την οικονομική  κρίση κρατάει μια δυναμική», είπε ο κ. Φιλιππίδης και τόνισε ότι :«Αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα θα πηγαίναμε και αλλού».
Ο πρόεδρος περιγράφοντας το σχέδιο του χωριού είπε : «Θα στηθεί σπίτι του Άγιου Βασίλη, 70τ.μ., όπου τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν μέσα και να βγαίνουν φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη. Θα δημιουργηθεί φάτνη με έλκηθρο και εκεί θα μπορούν να γράφουν γράμματα τα παιδιά προς τον Άγιο Βασίλη. Θα δημιουργηθούν μικρά σπιτάκια, εκ των οποίων τρία θα δοθούν σε ευπαθείς ομάδες. Δεκαπέντε σπιτάκια θα είναι γωνίτσες του κόσμου, και σε συνεργασία με τις προξενικές αρχές, οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν γεύσεις από όλο τον κόσμο, ακόμα όμως δεν έχει ολοκληρωθεί το concept. Έχουν προγραμματιστεί και συναυλίες».
«Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό», ξεκαθάρισε ο κ. Φιλιππίδης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.