, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γ. Μπουτάρης: Προσπάθησα να μεταπείσω την Κ. Γούλα να μην παραιτηθεί

Την υποψηφιότητά της από τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, ως επικεφαλής της παράταξης “Πρωτοβουλία”, απέσυρε χθες η Καλυψώ Γούλα, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως παραιτείται από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και από δημοτική σύμβουλος στον κεντρικό δήμο. Την εν λόγω εξέλιξη σχολίασε σήμερα επισήμως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση παραίτησης της Καλυψώς Γούλα, παρά την προσπάθειά μου να τη μεταπείσω. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολυετή και σημαντική προσφορά της από τις θέσεις που υπηρέτησε την «Πρωτοβουλία» και τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι κατά νόμον διαδικασίες που αφορούν τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (εκλογή νέου προέδρου, αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου). Σύντομα, εξάλλου, θα κληθεί η Δημοτική Ομάδα της «Πρωτοβουλίας» προκειμένου να ενημερωθεί και να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις που προέκυψαν. Η «Πρωτοβουλία» ως Διοίκηση θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τη θητεία της με την ευθύνη που απαιτείται απέναντι στους δημότες και τις υποχρεώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.