, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καλαμαριά: Άγρια επίθεση αδέσποτων σε άντρα κοντά σε σχολείο

* φωτογραφία αρχείου

Η τυπική διαδικασία ενός πατέρα ο οποίος πήγε να παραλάβει το παιδί του από το σχολείο, μετατράπηκε σε εφιάλτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν περικυκλώθηκε και δέχθηκε άγρια επίθεση από αγέλη αδέσποτων. Το θέμα έχει εξοργίσει την τοπική κοινωνία η οποία επιρρίπτει ευθύνες κυρίως στον δήμο Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του parallaximag.gr, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 ο Λ. Κ. κατευθύνθηκε προς το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς για να παραλάβει τα παιδιά του. Ενώ κινείτο προς το στρατόπεδο Κόδρα από την πλευρά της Μαρμαρά, στον χωματόδρομο πίσω από τον ιερό ναό των Αγίων Αλεξάνδρου και Μοδέστου, άκουσε τα πρώτα γαβγίσματα. Επιτάχυνε το βήμα του και συνέχισε προς το σχολείο -το οποίο εφάπτεται του στρατοπέδου- όταν στα 50 μέτρα από την εκκλησία αντιλήφτηκε πως τον έχει περικυκλώσει αγέλη σκύλων.

Ο ίδιος κάλεσε σε βοήθεια αλλά δεν υπήρχε κανείς στο σημείο εκείνη την ώρα. Τότε δέχτηκε την επίοθεση των σκυλιών που άρχισαν να το δαγκώνουν και τον έριξαν κάτω, αλλά ο ίδιος βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να τα απομακρύνει…

Όταν έφτασε στο χολείο κάλεσε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, όπου δέχτηκε ιατρική φροντίδα. Την επόμενη μέρα κατέθεσε σε αστυνομικό τμήμα μύνυση κατά παντός υπευθύνου, η οποία διαβιβάστηκε αυτεπάγγελτα και απευθείας στην εισαγγελική αρχή…

Να σημειωθεί πάντως οτι αυτή είναι μια από τις πολλές επιθέσεις που έχουν γίνει από αδέσποτα σκυλιά μέσα ή κοντά στο πρώην στρατόπεδο “Κόδρα”.

Πηγή: Parallaximag.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.