, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Π. Ψωμιάδης: Ευχαριστώ τον κ. Μπουτάρη που θα με κάνει δήμαρχο!

Την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, έπειτα από την παραπομπή του σε δίκη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Ψωμιάδης (που θα δικαστεί με άλλους 11) κατηγορείται για προτροπή σε διάπραξη πλημμελήματος.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο κ. Ψωμιάδης σημειώνει ότι από την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει δημόσια την επίθεση εναντίον του κ. Μπουτάρη, και τονίζει ότι ηθικός αυτουργός της επίθεσης εναντίον του είναι ο ίδιος. Τέλος, ευχαριστεί τον κ. Μπουτάρη γιατί, όπως αναφέρει, με τις «φιλότιμες προσπάθειές του» θα καταφέρει να εκλέξει τον ίδιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης!

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ψωμιάδη:

Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα, είχα καταγγείλει δημόσια από την πρώτη στιγμή αυτές τις ακραίες συμπεριφορές, την επίθεση εναντίον του κυρίου Μπουτάρη.

Στο οπτικό υλικό που υπάρχει αποδεικνύεται πως ήμουν πολύ μακριά από τα γεγονότα, δεν είχα καμία απολύτως ανάμιξη στα όσα συνέβησαν, ούτε βέβαια παρακίνησα οποιονδήποτε να επιτεθεί. Αντίθετα μάλιστα, εμπόδισα ομάδα συγκεντρωμένων να κινηθεί εναντίον του κυρίου δημάρχου.

Όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα εμείς οι Πόντιοι ξέρουμε, πως ηθικός αυτουργός της επίθεσης εναντίον του κυρίου Μπουτάρη, είναι ο ίδιος ο κύριος Μπουτάρης. Οι πολίτες μπορούν να αναγνωρίσουν το μείζον, εκείνο το «χέστηκα» που ξεστόμισε για τη Γενοκτονία των προγόνων μας.

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ θερμά τον κύριο Μπουτάρη για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει να με εκλέξει δήμαρχο Θεσσαλονίκης. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.