, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνεχίζονται και σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω Μετρό

Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω των έκτακτων εργασιών κατασκευής δικτύου υδροφρέζας από την Αττικό Μετρό.

Οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις ξεκίνησαν από το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα:

ΦΑΣΗ Α’

1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Ιων. Δραγούμη.

2. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς ανατολικά, ελάχιστου πλάτους τριών (03) μέτρων.

3. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 2,75 μέτρων.

ΦΑΣΗ Β’

1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ιων. Δραγούμη μέχρι το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

2. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς δυτικά, ελάχιστου πλάτους τριών (03) μέτρων.

3. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους τριών (03) μέτρων.

Το κλείσιμο μιας λωρίδας στην Εγνατία προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.