Έκκληση και επικήρυξη για τους νταήδες του Ευόσμου

Έκκληση σε κάθε πολίτη να δώσει στοιχεία στην αστυνομία για την παρέα του Ευόσμου που ξυλοκόπησε τον γιο της έκανε η μητέρα του 15χρονου που νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά. Το παιδί χτυπήθηκε βάναυσα από τους άγνωστους νεαρούς, οι οποίοι0 προηγουμένως του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο.
«Τον χτυπούσαν ανελέητα, βάναυσα, ακόμη και όταν είχε πέσει στο έδαφος λιπόθυμος», περιέγραψε η μητέρα στα μέσα ενημέρωσης έξω από το νοσοκομείο, καθώς βρίσκεται στο πλάι του παιδιού της από την πρώτη ώρα της νοσηλείας του. Μάλιστα προσθέτοντας στην έκκλησή της για εντοπισμό στοιχεία, ανέφερε ότι θα δοθεί και χρηματική αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών. «Πρέπει να φοβούνται αυτοί να βγαίνουν έξω, οι γνωστοί – άγνωστοι νταήδες, αντί να φοβούνται τα παιδιά μας», πρόσθεσε.
Η έρευνα από την πλευρά της αστυνομίας συνεχίζεται και το πρωί αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορδελιού Ευόσμου πήραν κατάθεση τόσο από το παιδί όσο και από τη μητέρα. Όπως ενημέρωσε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Αντώνης Κουδρόγλου θα κατατεθεί και μήνυση σε βάρος των νεαρών που χτύπησαν τον 15χρονο. Το αιματηρό επεισόδιο έγινε το βράδυ του Σαββάτου ακριβώς δίπλα στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου, όταν οι άγνωστοι νεαροί επιτέθηκαν στον 15χρονο τον οποίο απομόνωσαν σε ένα στενό δρομάκι πίσω από το δημαρχείο.
Κ.Κ.