Γυρίσματα ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί μέχρι αύριο
EUROKINISSI
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από σήμερα το απόγευμα, λόγω των γυρισμάτων της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας. Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από σήμερα το απόγευμα τις έξι το απόγευμα και θα διαρκέσουν μέχρι και τις πέντε τα ξημερώματα της Πέμπτης, διακόπτοντας την κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε μέρος της Περιφερειακής Οδού.
Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης:
«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από ώρα 18:00 της Τετάρτης 30/06/2021 έως ώρα 05:00 της Πέμπτης 01/07/2021 θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας, κατά τη διάρκεια των οποίων θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανίων) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Πρασακάκη (έξοδος Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά / Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον Α/Κ Τριανδρίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.»