Η συμπάθεια του Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ.κ.Βαρνάβα

Τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη επισκέφθηκε ο καρδιολόγος και πολιτευτής με την ΝΔ, Διαμαντής Γκολιδάκης, για το ετήσιο μνημόσυνο της Κυπριακής εστίας, στη μνήμη των πεσόντων, κατά την διάρκεια της βάρβαρης τουρκικής εισβολής του 1974 στην Κύπρο.
 
«Χρέος μας να θυμόμαστε. Να τιμούμε τους ήρωες. Και να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση. Το ελληνικό έθνος είναι αδιαίρετο», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ.Γκολιδάκης.
 
Μετά το μνημόσυνο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ.κ Βαρνάβας, ο οποίος με το πατριωτικό αλλά και το ανθρώπινο κήρυγμα του, με φωτισμένο πνευματικό λόγο και ορθολογισμό, αποτελεί κεφάλαιο για τους ανθρώπους της δυτικής πλευράς της πόλης μας και όχι μόνο, δώρησε υπέροχους βασιλικούς στους παρευρισκομένους, με τον μεγαλύτερο να τον δίνει στον κ.Γκολιδάκη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι υπάρχει μεγάλη συμπάθεια και εκτίμηση ανάμεσα στον κ.Γκολιδάκη και τον Μητροπολίτη κ.κ. Βαρνάβα. Όπως μαθαίνει η στήλη ο Μητροπολίτης εκτιμάει το έργο και την προσφορά του πολιτευτή της ΝΔ, αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για τη Θεσσαλονίκη.