03:09, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

Ιωαννίδης: «Είμαστε μέσα στον αγώνα 100%»

ivannidhw
Ενημερωτική συνεδρίαση για οργανωτικά, πολιτικά, επικοινωνιακά και νομικά θέματα είχε χθες ο Συνδυασμός «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια». Στη συνεδρίαση συμμετείχαν όλοι οι Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και στελέχη του Συνδυασμού.
Στο χαιρετισμό του ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε:«Αντιμετωπίσαμε σε χρόνους- ρεκόρ όλα τα οργανωτικά και πρακτικά ζητήματα και πλέον είμαστε μέσα στον αγώνα 100%. Από την Τρίτη μετά το Πάσχα θα κάνουμε την τελική αντεπίθεση που θα διαρκέσει ένα μήνα και τελικά θα μας δώσει τη νίκη».
Ο Γιάννης Ιωαννίδης ζήτησε από τους υποψηφίους του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να αγωνιστούν με πάθος και δυναμισμό και να φέρουν κοντά στο συνδυασμό όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. «Ο σκοπός μας είναι ιερός» είπε, «μαχόμαστε για τον τόπο μας, για την Πατρίδα, για την Παράταξη».
Ο coach δεν παρέλειψε φυσικά να ρίξει και τα βέλη του στον Απόστολο Τζιτζικώστα λέγοντας : «Απέναντι μας έχουμε ευκαιριακούς μηχανισμούς που στήθηκαν από αντίδραση, όχι από δράση. Από άρνηση και όχι από εποικοδομητική διάθεση. Από πείσμα και όχι από ανιδιοτελή προσφορά. Η πορεία που ακολουθούν είναι πλέον πολύ μακριά από τη δική μας πορεία».
Τέλος περιέγραψε το πνεύμα που θα πρέπει να διακατέχει την ομάδα του: «Εμείς αφήνουμε πίσω μας αυτές τις εγωιστικές, ατομιστικές συμπεριφορές και προχωρούμε. Μας διακρίνει το ομαδικό πνεύμα, η συνέπεια προς το σύνολο, το θάρρος και ο δυναμισμός. Είμαστε η ομάδα που μπορεί να αναλάβει τη δύσκολη δουλειά. Είμαστε η ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει για τα δίκαια της Μακεδονίας. Είμαστε η Ομάδα που θα κάνει την Περιφέρεια Πρωταθλήτρια, που θα κάνει την Μακεδονία- Πρωταθλήτρια».