21:44, Δευτέρα
26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο… διαδικτυακός «κόουτς»

ioannidis (1)
Τον πρωτότυπο τίτλο coachformacedonia επέλεξε ο Γιάννης Ιωαννίδης για την ιστοσελίδα του συνδυασμού του, αλλά και για την ηλεκτρονική του αλληλογραφία. Μέσα στις επόμενες μέρες το www.coachformacedonia θα είναι στον αέρα για να υποστηρίξει στο διαδίκτυο την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Από αύριο, οι δημοσιογράφοι θα δέχονται τα δελτία Τύπου από τη διεύθυνση [email protected], κάτι που δίνει μια διαφορετική νότα στη συνήθως ξύλινη επικοινωνιακή γλώσσα των πολιτικών.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης κατέληξε σε αυτό το domain name για να χρησιμοποιήσει σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία το προσωνύμιο coach, που τον συνοδεύει εδώ και πολύ καιρό. Άλλωστε, έτσι τον προσφωνούν οι περισσότεροι από τους πολίτες που τον συναντούν καθημερινά. Παράλληλα, το coach σηματοδοτεί στοιχεία και της πολιτικής του φυσιογνωμίας.
«Ένας κόουτς είναι πάντα μαχητικός, διεκδικεί πάντα τη νίκη για την ομάδα του, έχει την ικανότητα να συγκεντρώνει γύρω του τους καλύτερους παίκτες, αλλά και να τους εμπνέει για τη μάχη και τη νίκη. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς μου και για αυτή τη μάχη θα παλέψουμε όλοι μαζί για τον τόπο μας και σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας νικήσει», τονίζει σε δήλωσή του με αφορμή τη δημοσιοποίηση της νέας διαδικτυακής του ταυτότητας ο Γιάννης Ιωαννίδης.