03:55, Πέμπτη
06 Οκτωβρίου 2022

Ο κόουτς παίζει… μπάλα (video)

IoannidisMpasket
Τα μυστικά του μπάσκετ δίδαξε σήμερα, Δευτέρα, το πρωί σε νεαρούς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.
Ο κ. Ιωαννίδης θυμήθηκε την… παλιά του τέχνη και ξαναέγινε για λίγο προπονητής (χωρίς να φορέσει πάντως το γνωστό του… σακάκι!), καθώς αποδέχτηκε σχετική πρόταση νεαρών φίλων του συνδυασμού «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» και συναντήθηκε μαζί τους στα γηπεδάκια του δήμου Θεσσαλονίκης, στη Νέα Παραλία.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης έδειξε στους νεαρούς του φίλους ορισμένα συστήματα που χρησιμοποιούσε ως προπονητής, και, μεταξύ άλλων, τα μυστικά της άμυνας που εφάρμοζε στα παρκέ και «μπλόκαρε» κάθε αντίπαλο! Επίσης, θυμήθηκε εποχές ακόμα πιο παλιές, όπου συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους κορυφαίους καλοθοσφαιριστές της Ελλάδας, καθώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει μερικά σουτάκια και να παίξει για λίγο μπάσκετ με τους φίλους του συνδυασμού!
«Το μπάσκετ έχει κοινά στοιχεία με την πολιτική. Κερδίζει αυτός που φτιάχνει την καλύτερη ομάδα, δουλεύει με πειθαρχία, προπονείται σωστά και δίνει την μπάλα σε αυτόν που μπορεί να πετύχει καλάθι. Για το καλό της χώρας, πρέπει η ομάδα να είναι μπροστά, και μέσα στο καλό θα είσαι κι εσύ. Στον αθλητισμό όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε όλοι, όταν χάνουμε, φταίμε όλοι. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περνάει και στην πολιτική. Όταν η χώρα βγει από το αδιέξοδο, θα έχουμε κερδίσει όλοι», επισήμανε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ιωαννίδης.