Ο Χ. Αηδονόπουλος σύστησε στους Θεσσαλονικείς τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του (ΦΩΤΟ)

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα, καθώς ο ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Χάρης Αηδονόπουλος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.

Παράλληλα έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης σύστησε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στους Θεσσαλονικείς τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού και έδωσε το στίγμα της παράταξης «Συνέργεια # πρώτα η πόλη μας».

Σε δηλώσεις του ο κ.Αηδονόπουλος επεσήμανε ότι: «πιστεύω ότι μέσα από την υπευθυνότητα και τη συνεργασία, ξεπερνώντας τα όρια των δυνάμεων μας μπορούμε να πάμε την πόλη μας μπροστά. Σύνθημα της Συνέργειας είναι πρώτα η πόλη μας. Εμείς δίνουμε έμφαση στην πολίτικη συνεργασίας ώστε να κάνουμε το αύριο εφικτό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την κάθε αδυναμία του Κλεισθένη πλεονέκτημα. Η πόλη μας αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμού και εξελίξεων με σύμμαχο την εμπιστοσύνη των πολιτών μέσα από την καθημερινή επαφή με τον πολίτη. Οι πολίτες πρέπει να έχουν την δυνατότητα να δρουν συλλογικά για να δημιουργηθεί μια Θεσσαλονίκη που όλοι δικαιούμαστε. Ζητούμενο είναι η διαμόρφωση μιας σύγχρονης πόλης χωρίς χρώματα και κόμματα με ένα διεθνές πρόσωπο».

Παράλληλα ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης όσον άφορα το περιβάλλον, την καθαριότητα, το οδικό δίκτυο και την κοινωνία. «Πρώτα από όλα θα φροντίσουμε για το κυκλοφοριακό με περισσότερους χώρους στάθμευσης, διοργάνωση σεμιναρίων για την εκμάθηση οδήγησης σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Ενίσχυση του πολυθεματικού τουρισμού της πόλης μέσω μουσείων και βοτανικού κήπου. Η κοινωνία θα αποτελεί την επίτομη του προγράμματος τους με ενδιαφέρον σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες, κοινωνικές δράσεις, συσσίτια, κοινωνική αρωγή, ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της νεανικής επιχειρηματικότητας», τόνισε.

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, ενώ μεταξύ άλλων ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έχει δηλώσει την στήριξη του προς το πρόσωπο του κ.Αηδονόπουλου. Μάλιστα, ο κ.Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι: «Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με τον Χάρη Αηδόνοπουλο που έβαζε πάνω από όλα πάντα τους πολίτες και δεν έφευγε από τη δουλειά αν δεν είχαν λυθεί όλες οι εκκρεμότητες. Πάντα θα θυμάμαι τον αγώνα που έκανε για τους πολίτες και τη Θεσσαλονίκη. Αν τον επιλέξετε θα είναι ένας από τους καλύτερους δημάρχους της Ελλάδας».

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος διεκδικεί και εκείνος τον δημαρχιακό θώκο.

Δείτε ΕΔΩ τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που κατεβαίνουν στο πλευρό του κ. Αηδονόπουλου.

Φωτογραφίες: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ