03:25, Σάββατο
29 Ιανουαρίου 2022

Οι υπέροχες μυρωδιές που ξυπνούν την οδό Αγίας Σοφίας

Περνώντας από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μια μυρωδιά από φρεσκοψημένο ψωμί και από σφολιάτες σε οδηγούν στη γωνία Αγίας Σοφίας με Εγνατία. Εκεί όπου βρίσκεται ο φούρνος «Γατίδης fresh». Με πάνω από 20 καταστήματα σε Σέρρες, Καβάλα, Δράμα, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς η εταιρεία έχει καθιερωθεί στις top προτιμήσεις της Βόρειας Ελλάδας.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Θεσσαλονίκη τα αρτοσκευάσματα, οι πίτες, τα σφολιατοειδή, τα βουτήματα γλυκά, οι τούρτες, τα κέικ του απέκτησαν φανατικό κοινό, καθώς μια βόλτα από τον φούρνο φτιάχνει την πρωινή διάθεση με τις νοστιμιές του. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται καθημερινά με αγνά υλικά, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ. στις Σέρρες, όπου παράγουν 12 τόνους ψωμί ημερησίως και καθημερινά βγαίνουν από το εργοστάσιό 350 κωδικοί προϊόντων.

Μάλιστα, από το 2012 η εταιρεία ασχολείται με την παρασκευή προϊόντων χωρίς γλουτένη, παράγοντας πλέον 53 διαφορετικά προϊόντα, με πολύ αυστηρές προδιαγραφές και με συνεχείς ελέγχους από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Το τμήμα παραγωγής Gluten Free είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και πληροί αυστηρά όλες τις προδιαγραφές για την ασφαλή παραγωγή των προϊόντων χωρίς γλουτένη.

Info

οδός Εγνατία 102 και, Αγίας Σοφίας γωνία

τηλ 231 026 5856