00:33, Παρασκευή
30 Σεπτεμβρίου 2022

"Οργώνει" την Κεντρική Μακεδονία ο Ιωαννίδης

ioannidis
Στις Σέρρες μετέβη σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να έχει επαφές με στελέχη και εκπροσώπους φορέων για την καλύτερη οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας αλλά και τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Ο κ. Ιωαννίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Είναι λογικό να κάνουμε πολλές επισκέψεις- αστραπή για να προετοιμάσουμε την ομάδα που θα δώσει τη μάχη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Σήμερα στις Σέρρες είχα την ευκαιρία να συζητήσω με  αξιόλογους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κοινές θέσεις και οράματα για το μέλλον του τόπου μας. Θέσεις και οράματα που στοχεύουν στην Ανάπτυξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου. Να παλέψουμε την Ανεργία, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας ώστε τα παιδιά μας να μην αναγκάζονται να μεταναστεύουν και να χάνουμε τα καλύτερα μυαλά για την Πατρίδα μας.
Χαίρομαι πολύ γιατί κοντά μας έρχονται δοκιμασμένα, άξια στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Συζητούμε με  τους πιο άξιους, τους πιο ικανούς ανθρώπους που έχουν κρυστάλλινη διαδρομή, συνέπεια στις αρχές τους και διακρίνονται για τη μαχητικότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Έτσι θα συνεχίσουμε και στο τέλος αυτής της διαδρομής όλοι θα αντιληφθούν ότι η δική μας ομάδα είναι η καλύτερα για να παλέψει για τον τόπο μας”.
Ο κ. Ιωαννίδης θα συμμετέχει το απόγευμα στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης και αύριο θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα έχει επαφές για θέματα της προεκλογικής εκστρατείας.