, Τρίτη
18 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Πέθανε από κορονοϊό ο γιατρός Κώστας Τσιτουρίδης

Έχασε τη μάχη για τη  ζωή,  ο γιατρός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κώστας Τσιτουρίδης, σε ηλικία 63 ετών, από επιπλοκές του κορονοϊού.

Ο Κώστας Τσιτουρίδης προσβλήθηκε από τον νέο ιό και μετά από επιδείνωση που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ. Τις τελευταίες ημέρες διασωληνώθηκε, ενώ από χθες το βράδυ η υγεία του επιδεινώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα το βράδυ της Τρίτης να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Κώστας Τσιτουρίδης ήταν ακτινολόγος, ενώ είχε διατελέσει διευθυντής στο Ακτινολογικό του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», διοικητής στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» καθώς και διοικητής στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης.

Την περίοδο 2006-2009 ήταν δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» του Σπύρου Βούγια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.