, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Sold out η πρεμιέρα του Cine Panorama

Με μεγάλη ανταπόκριση από τη μεριά των «σινεφίλ» του δήμου, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης έγινε η κινηματογραφική πρεμιέρα του «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ», που άνοιξε τις πύλες του για 22ο συνεχές καλοκαίρι.

Φέτος η εκκίνηση ήταν σίγουρα ιδιαίτερη λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν στη χώρα μας εξαιτίας του κορωνοϊού. Οι αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων είναι μεγαλύτερες, ο αριθμός των θεατών μικρότερος, ενώ οι θεατές διευκολύνονται και με τηλεφωνικές προκρατήσεις στο τηλέφωνο 2310346720.

Έτσι στη φετινή πρεμιέρα του το «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ» γέμισε από δεκάδες σινεφίλ. Ο κόσμος απόλαυσε την πρώτη ταινία του καλοκαιριού, που ήταν η κατασκοπευτική ταινία «Κρατικά Μυστικά» του Νοτιοαφρικανού ΓΚΑΒΙΝ ΧΟΥΝΤ, με πρωταγωνιστές τους ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ, ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ και ΡΙΣ ΙΦΑΝΣ.
Θα ακολουθήσουν η γαλλική ταινία «Μάντεψε ποιος ήρθε για τα γενέθλιά σου» του ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝ και πρωταγωνιστές τους ΚΑΤΡΙΝ ΝΤΕΝΕΒ, ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΕΡΚΟ, ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΝ, που θα προβληθεί από την Πέμπτη 11 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουνίου σε δύο καθημερινές προβολές και  η ευρωπαϊκή παραγωγή «Οι μεταφραστές» του  ΡΕΖΙΣ ΡΙΝΣΑΡΝΤ και πρωταγωνιστές τους ΛΑΜΠΕΡΤ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΟΛΓΑ ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ, ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΣΚΑΜΑΡΤΣΙΟ και ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ, που θα προβληθεί από την Πέμπτη 18 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουνίου και αυτή καθημερινά σε δύο προβολές.

Μαζί με το δίδυμο αδελφάκι του Cine Pilea που ξεκινά προβολές την Πέμπτη 11 Ιουνίου με την ταινία «Ευτυχία» ο δήμος για μία ακόμη χρονιά επενδύει έμπρακτα στην 7η τέχνη με ταινίες ποιότητας αλλά και με ευαισθησία και σχέδιο για την προστασία των θεατών και της δημόσιας υγείας. Πάμε λοιπόν θερινό και φέτος για «…κάτι νύχτες με φεγγάρι… με αγιόκλημα και γιασεμί…».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.