10:34, Σάββατο
01 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη – 5 συλλήψεις

Σε αυτόφωρες συλλήψεις πέντε ατόμων για περιπτώσεις κλοπής, αποτρέποντας την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων, προχώρησαν αστυνομικοί  των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 53χρονου ημεδαπού έπειτα από καταδίωξη στη Μενεμένη, ο οποίος κινούμενος με όχημα, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, εισήλθε σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες της οδού, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα προκαλώντας υλικές ζημιές. Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη σε οικισμό των Διαβατών. Νωρίτερα, είχε αφαιρέσει τσαντάκι ανυποψίαστου πολίτη που βρισκόταν σε κατάστημα ψιλικών, καθώς και εμπορεύματα από την επιχείρηση.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.