, Τετάρτη
14 Μαΐου 2025

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Το Διεθνές Πανεπιστήμιο τιμά τη Μ.Ψαροπούλου, θύμα της τραγωδίας των Τεμπών

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και το Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) τιμούν τη μνήμη της φοιτήτριάς τους, Μάρθης Ψαροπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Η εκδήλωση μνήμης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025, στις 14:00, στο Αμφιθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του ΔΙΠΑΕ, στη Σίνδο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει Ονοματοδοσία Αίθουσας προς τιμήν της Μάρθης Ψαροπούλου, Μουσική Παρέμβαση από το Μουσικό Σύνολο Φοιτητών ΔΙΠΑΕ, Ομιλίες από τον συγγραφέα Στέφανο Αλεξιάδη και τους γονείς της Μάρθης Ψαροπούλου, Μαρία Καρυστιανού και Αντώνης Ψαρόπουλος, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση με συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.