Θεσσαλονικιός πολιτικός σε ρόλο... ντετέκτιβ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Θεσσαλονικιός πολιτικός σε ρόλο… ντετέκτιβ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η αυτοψία που έκανε και η... ευχή του στον Γιάννη Μπουτάρη!

psomiadis

«Εικόνες που δεν τιμούν τη Θεσσαλονίκη και προσβάλουν τους κατοίκους της που πληρώνουν δημοτικά τέλη συναντά κανείς καθημερινά στους δρόμους της πόλης. Κάνοντας ένα μικρό οδοιπορικό – αυτοψία (με το μηχανάκι και το κράνος) επιχείρησα να καταγράψω ένα μικρό μέρος της θλιβερής πραγματικότητας της Θεσσαλονίκης” αναφέρει ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος σε σχετική ανακοίνωση δημοσιεύει και φωτογραφίες από την… αυτοψία που έκανε! 

“Σημείωσα πάνω από 20 σημεία από τα δεκάδες που υπάρχουν στα όρια του κεντρικού δήμου όπου το οδόστρωμα είναι σε οικτρή κατάσταση, γεμάτο επικίνδυνες λακκούβες και «σαμαράκια», φωτεινούς σηματοδότες τους οποίους πινακίδες ΚΟΚ και κλαδιά δέντρων τους κρύβουν, αποτελώντας πραγματικό κίνδυνο-θάνατο για οδηγούς και πεζούς.

Τα μεγάλα λόγια της δημοτικής αρχής αποδείχτηκαν ψεύτικα, καθώς τίποτα δεν άλλαξε στην καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων τα τελευταία χρόνια. Των Θεσσαλονικέων που δεν μεγάλωσαν όλοι καλομαθημένοι και πλούσιοι -όπως δήλωσε πρόσφατα ο κύριος Δήμαρχος πως μεγάλωσε- αλλά έχουν δικαίωμα να διεκδικούν και να απαιτούν τα αυτονόητα.

Η Διοίκηση, όμως, του Δήμου απολαμβάνει ακόμη την ασυλία των ΜΜΕ και τη σιωπή των τοπικών φορέων που φοβούνται – όπως αποδεικνύεται στην πράξη- να ορθώσουν λόγο απέναντι της. Οι εμμονές της και η γραφικότητα του «δήθεν» κρατούν την πόλη καθηλωμένη. Για να διευκολύνω το έργο τους, παραθέτω φωτογραφίες με τα επικίνδυνα σημεία που εντόπισα.

Εύχομαι και ελπίζω να αφήσουν κάποτε στην άκρη τα …οράματα με τα τελεφερίκ και να ασχοληθούν με τα μικρά πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και που δεν απαιτούν ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση του Δήμου σε καιρούς που ξέρω ότι είναι χαλεποί.

Από εκεί και πέρα και γνωρίζοντας πως ο Δήμαρχος έχει αίσθηση του χιούμορ, θα του ευχηθώ να είναι γερός για να πραγματοποιήσει όλα όσα δεσμεύτηκε για την πόλη στις πενταετίες που ακολουθούν μέχρι να φτάσει τα 100.

Το δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος, άρα η δημαρχιακή καρέκλα είναι ρεζερβέ μέχρι τότε…» καταλήγει ο κ. Ψωμιάδης! 

unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (5) unnamed (6)

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ