Τι απαντά ο Φράγκος Φραγκούλης σε όσους τον θέλουν διάδοχο του Αβραμόπουλου; - Karfitsa.gr
Πολιτική

Τι απαντά ο Φράγκος Φραγκούλης σε όσους τον θέλουν διάδοχο του Αβραμόπουλου;

Ο στρατηγός μιλά στο karfitsa.gr και για το νέο... κόμμα που του χρεώνουν

fragoulis-thema

του Βαγγέλη Στολάκη

«Στη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου θα πρέπει να επιλέξουν έναν υπουργό. Εμένα προσωπικά ακόμα δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση» είναι το σχόλιο του στρατηγού και πρώην υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φράγκου Φραγκούλη με αφορμή τα σενάρια που τον θέλουν να διαδέχεται τον κ. Αβραμόπουλο στη θέση του υπουργού Άμυνας, όταν  αυτός αναχωρήσει για Βρυξέλλες.

Μιλώντας στο karfitsa.grο Φράγκος Φραγκούλης εξηγεί πως «δεν μπορώ να προχωρήσω σε δηλώσεις όταν δεν μου έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Δεν μπορώ να ενδιαφερθώ πριν μου κάνουν την πρόταση. Δεν πρέπει ποτέ να τρέχεις. Πρώτα σου προτείνουν και μετά να ζυγίζεις» λέει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σε σχετική ερώτηση απορρίπτει τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην Γενικό Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο για τη δημιουργία νέου κόμματος. «Αυτοί που τα γράφουν δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο για να τα επιβεβαιώσουν» τονίζει ο κ. Φράγκος. «Εγώ όποιος μου πει να πιούμε έναν καφέ θα δεχτώ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι παραπάνω» υπογραμμίζει επίσης!

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, του οποίου είναι από τους πιο γνωστούς φιλάθλους, ο Φράγκος Φραγκούλης δηλώνει πως η διοίκηση πρέπει να πάρει αποφάσεις το συντομότερο και να «πάρει δυο καινούριους παίκτες» για να οδηγηθούν στα ταμεία οι φίλαθλοι και να αγοράσουν εισιτήρια.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ