Τι απαντά ο σύμβουλος του υπουργού Επικρατείας για τους... "δημοσιογράφους με τις περούκες" - Karfitsa.gr
Media

Τι απαντά ο σύμβουλος του υπουργού Επικρατείας για τους… “δημοσιογράφους με τις περούκες”

Είναι και ο ίδιος... εργαζόμενος σε ΜΜΕ

xristo-660x300

Το περιστατικό με την σύλληψη των δύο δημοσιογράφων στη Νέα Υόρκη σχολίασε ο σύμβουλος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Χριστοφορίδης, την υπογραφή του οποίου μάλιστα πλαστογράφησαν οι δύοδημοσιογράφοι.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Αυτό που συνέβη είναι ότι το Σάββατο οι άντρες από την ασφάλεια του πρωθυπουργού εντόπισαν στο λόμπι του ξενοδοχείο δυο άτομα να κινούνται ύποπτα και ειδοποίησαν την αμερικανική ασφάλεια που υπήρχε στο ξενοδοχείο. Οι αμερικάνικες αρχές προέβησαν σε εξακρίβωση στοιχείων και βρήκαν ότι οι δυο άντρες ήταν μεταμφιεσμένοι, φορώντας περούκες, μακιγιάζ, κασκέτα. Στην αρχή δήλωσαν μέλη της κυβερνητικής αποστολής. Επικοινώνησαν οι Αμερικάνοι με την μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία, ήρθε ο διπλωμάτης, είπε ότι δεν έχουν καμία σχέση ενώ αναγνώρισε τον έναν ως δημοσιογράφο. Τότε παραδέχτηκαν ότι είναι δημοσιογράφοι και παρακολουθούσαν τον Νίκο Παππά. Λίγο νωρίτερα είχαμε δεχθεί  ένα περίεργο τηλεφώνημα για την παραλαβή ενός φακέλου που δεν υπήρχε ποτέ. Προφανώς οι ίδιοι άνθρωποι μας πήραν για να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο και να μας φωτογραφίσουν».

Αναφορικά με την πλαστογράφηση της απόδειξης, ο κ. Χριστοφορίδης επισημαίνει ότι: «Οι δύο δημοσιογράφοι κάθισαν στο μπαρ δίπλα από το λόμπι, πήραν δυο μπύρες και πλήρωσαν σαν ένοικοι του ξενοδοχείου, υπογράφοντας με το όνομα μου και βάζοντας ένα τυχαίο αριθμό δωματίου. Αναρωτιέμαι μήπως ήταν ένα τεστ των δυο δημοσιογράφων για να δουν αν θα περάσει κι εφόσον περάσει, να πήγαιναν κάνοντας έναν λογαριασμό 1000ευρω με σκοπό να κυκλοφορήσουν μια απόδειξη λέγοντας ο Παππάς και ο Χριστοφορίδης χρεώνουν το ελληνικό κράτος με 1000 ευρώ για ένα δείπνο. Ήδη οι αμερικάνικες αρχές έχουν επιληφθεί του θέματος και περιμένω τις επόμενες ημέρες να δω την αναφορά τους. Επιφυλάσσομαι για όλα μου τα νόμιμα δικαιώματα στην αμερικανική ή στην ελληνική δικαιοσύνη».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ