Τι απαντούν συνεργάτες του Λαφαζάνη για τις Σκουριές; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Τι απαντούν συνεργάτες του Λαφαζάνη για τις Σκουριές;

Μετά την αντίδραση των εργαζόμενων…

ergostasio-skouriesΈκπληξη εκφράζουν κύκλοι του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για την αντίδραση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων στις Σκουριές, η οποία καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Π. Λαφαζάνη για την απόφασή του να ανακαλέσει τη θεώρηση της Αρχιτεκτονικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Μελέτης του εργοστασίου εμπλουτισμού στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν, η απόφαση ανάκλησης δεν θίγει κατά κανέναν τρόπο τα συμφέροντά τους. «Αντίθετα», συμπληρώνουν, «η απόφαση του υπουργού ήταν απολύτως επιβεβλημένη προκειμένου να προστατευθεί με τον όσο το δυνατόν ουσιαστικότερο τρόπο το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον».

Οι κύκλοι του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης τονίζουν ότι «η νέα κυβέρνηση είναι πρώτα απ’ όλα κυβέρνηση των εργαζομένων και γι’ αυτό, στο πλαίσιο μιας νέας μεγάλης προσπάθειας για την προοδευτική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ασκεί τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο απέναντι σε ενδεχόμενες παρεκκλίσεις και αυθαιρεσίες μεγάλων και ιδιαίτερα πολυεθνικών επιχειρηματικών συμφερόντων».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ