Τί δήλωσε ο Σ. Τσιτουρίδης για τις εξελίξεις στη ΝΔ - Karfitsa.gr
Πολιτική

Τί δήλωσε ο Σ. Τσιτουρίδης για τις εξελίξεις στη ΝΔ

Μιλά για αναγκαίες ρήξεις και ανατροπές που ξεπερνούν το στενό κομματικό πλαίσιο της Ν.Δ. και τις όποιες υποψηφιότητες για την προεδρία της

Tsitouridis

Με αφορμή τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο καθείς έχει το δικαίωμα να διεκδικεί ό,τι νομίζει – και να κρινεται. Εκτιμώ όμως πως οι περιορισμοί του πολιτικού οργανισμού που υπηρέτησα επί πολλά χρόνια και οι κοινωνικές διεργασίες σε μία χώρα που βιώνει μια βαθειά και πολύπλευρη κρίση, έφτασαν τη Ν.Δ. κατά τις τελευταίες εκλογές στα ανώτατα όρια της.

Οι ρήξεις, οι ανατροπές και οι εξελίξεις που είναι αναγκαίες, ώστε ο χώρος του ριζοσπαστικού και κοινωνικού φιλελευθερισμού να πρωταγωνιστήσει και πάλι στον αγώνα για μία Πολιτεία που θα προοδεύει, για μία Πολιτεία που θα προστατεύει, για μία Πολιτεία που θα υπηρετεί το συμφέρον των πολλών και για μία Πολιτεία ανοιχτών οριζόντων, ξεπερνούν πλέον το στενό κομματικό πλαίσιο της Ν.Δ. και τις όποιες υποψηφιότητες για την προεδρία της. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν, θα ξεπεραστούν σύντομα από την πραγματική ζωή και από τις θύελλες των καιρών που έρχονται.»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ