Τι ειδήσεις και... αποκαλύψεις φέρνουν τα ζώδια; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι ειδήσεις και… αποκαλύψεις φέρνουν τα ζώδια;

Για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους!

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Βρίσκεστε σε μία περίοδο που θέλετε να κάνετε πολλά για τον εαυτό σας και τους γύρο σας. Σήμερα θα θελήσετε να σταθεροποιήσετε μια επαγγελματική πρόταση που σας έχει γίνει. Να ξέρετε όμως ότι δεν θα είναι εύκολο να τα καταφέρετε αμέσως, διότι κάποια προβλήματα θα προκύψουν τελευταία στιγμή. Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί σήμερα μπορείτε πολύ εύκολα να βάλετε τις βάσεις σε κάτι ελπιδοφόρο.

Ταύρος   Πολύ πιθανόν να θελήσετε να απομονωθείτε για λίγο σήμερα. Μία αδιαθεσία και μία κακή συνεννόηση με κάποιο πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας αναγκάσει να αναζητήσετε λίγο την ηρεμία σας. Κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιζητείτε. Φροντίστε την σωματική σας κόπωση και κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν σωματικά αλλά και ψυχικά.

Δίδυμοι   Αν και τα προβλήματα με τον σύντροφο και τους ανθρώπους που μοιράζεστε την ζωή σας δεν θα λείψουν, αυτή η μέρα έχει να σας δώσει κάτι μαγικό. Η όμορφη διάθεση θα έρθει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Μία χειρονομία ζεστή, μία σημαντική βοήθεια που αφορά ένα θέμα επαγγελματικό ή οικονομικό θα σας δώσει φτερά. Φροντίστε λοιπόν την καλή σας ψυχολογία μέσα από την θετική πλευρά που θα σας χαρίσει η μέρα αυτή.

Καρκίνος   Η επαγγελματική σας πορεία, σήμερα θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Από νωρίς θα νιώσετε ότι η μέρα θα είναι αφιερωμένη σε θέματα εργασιακά που σας απασχολούν. Ίσως κάποιο πρόσωπο που εργάζεστε μαζί να σας δυσκολεύει κατά κάποιο τρόπο την ζωή. Φροντίστε όσο γίνεται την απομάκρυνση σας, από τον πυρήνα του προβλήματος. Κάτι που θα μάθετε σήμερα και αφορά μια σχέση σας, ίσως να σας βάλει σε σκέψεις.

Λέων   Σήμερα είναι μία πολύ θετική μέρα από κάθε άποψη. Μπορεί να δείτε κάποια θέματα να τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια θα πρέπει και εσείς να κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια, γιατί δια μαγείας δεν θα γίνει τίποτα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ θετική περίοδο και πολύ πιθανόν σήμερα να βάλετε σταθερές βάσεις σε κάτι που πραγματικά θέλετε. Η ψυχολογία σας βοηθά πολύ.

Παρθένος   Και όμως σήμερα θα μπορέσετε να νιώσετε απόλυτη σιγουριά και προστασία από τον -την σύντροφό σας. Ίσως να σας εκφράσει τα πραγματικά και δυνατά συναισθήματα του, που τρέφει για σας. Μία δημιουργική μέρα, που θα μπορέσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε κάτι που σας ενδιαφέρει επαγγελματικά. Με βοήθεια και θετικότητα από τους άλλους θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι που πριν σας φαινόταν άπιαστο όνειρο.

Ζυγός   Το τελευταίο διάστημα σας απασχολούν τόσα πολλά, που πιθανόν να μην μπορείτε να βάλετε προτεραιότητες σε τίποτα. Σήμερα περισσότερο θα φροντίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Μέσα από εκεί θα μπορέσετε να πάρετε δύναμη για να προχωρήσετε και σε άλλα θέματα που βρίσκονται σε αναμονή. Οι σπουδαστές θα έχουν μία επιτυχία που θα ανοίξει τον δρόμο σε κάτι πιο σημαντικό. Μία ευνοϊκή μετακίνηση.

Σκορπιός   Οι μέρες αυτές θα σας δείξουν τις σωστές η λάθος επιλογές πάνω σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε μια σειρά, με την βοήθεια και την προτροπή ενός πλέον ειδικού, στα θέματα αυτά. Μην απογοητεύεστε αν κάτι δεν θα γίνει άμεσα. Οι σωστοί χειρισμοί είναι το ήμισυ του παντός. Η προσωπική σας ζωή είναι σε μια κατάσταση ηρεμίας και αναμονής για κάτι καλύτερο.

Τοξότης   Πολύ πιθανόν σήμερα να παρουσιαστεί μία όαση στα θέματα που σας πιέζουν το τελευταίο διάστημα. Καλή ατμόσφαιρα σε θέματα προσωπικά και ερωτικά, θα σας ανανεώσουν ψυχικά και σωματικά. Μην περιμένετε να γίνουν θαύματα, αλλά σίγουρα σήμερα θα είστε αρκετά καλά, στο να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τους προβληματισμούς σας. Το βράδυ μια ευχάριστη συνάντηση.

Αιγόκερως   Το σπίτι σήμερα θα γίνει ή καταφύγιο από την δύσκολη καθημερινότητα ή φυλακή. Αν λοιπόν είναι να μείνετε κοντά στους δικούς σας, φροντίστε να μην υπάρχουν συναισθηματικές εντάσεις με όλα τα επακόλουθα. Επίσης η μέρα αυτή είναι σημαντική σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα. Φροντίστε να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιο σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς ανασφάλειες.

Υδροχόος   Από το πρωί θα προσπαθήσετε να κάνετε το βαρύ επαγγελματικό σας πρόγραμμα. Οι άλλοι δεν θα μπορούν να σας βρίσκουν εύκολα, όταν εσείς θα …σκορπίζεστε στην κυριολεξία σε εκατό μεριές. Οι φίλοι θα προσπαθήσουν να σας δώσουν κάποιες συμβουλές που πολύ πιθανόν δεν θα θέλετε να ακούσετε. Οι συμβουλές σήμερα σας εκνευρίζουν και τις θεωρείτε περιττές, όταν εσείς είδη έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.

Ιχθύς   Οι μέρες αυτές σας πιέζουν αρκετά. Βρείτε τρόπους να ξεκουράσετε το μυαλό σας και το σώμα σας, πριν γίνει επιτακτική ανάγκη και δεν μπορέσετε να κάντε διαφορετικά. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μια περίοδο αναμονής. Πολύ πιθανόν να πρέπει να δείτε με πολύ ηρεμία κάτι που σας απασχολεί και να φροντίσετε να μην φτάσετε στα άκρα μια υπόθεση οικονομικής φύσης που έχει τις ρίζες της στο οικογενειακό περιβάλλον.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ