Tι εννοούν οι γυναίκες όταν λένε... θέλω άγριο σεξ; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Tι εννοούν οι γυναίκες όταν λένε… θέλω άγριο σεξ;

Η βία στο σεξ αρέσει σε πολλές γυναίκες αλλά είναι μιά βία στήν οποία δέν νιώθουν...

Η βία στο σεξ αρέσει σε πολλές γυναίκες αλλά είναι μιά βία στήν οποία δέν νιώθουν θύματα γιατί τήν ελέγχουν κάθε στιγμή. Γιατί αυτή η βία δέν πονάει «πραγματικά» είναι φανταστική.Αυτό το σενάριο κυρίαρχου/υποταγμένου επιτρέπει στις γυναίκες ν’ αποτινάξουν την καταπίεση των πνευματικών εμποδίων που προέρχονται από την ηθική, τη θρησκεία, την κοινωνία. Κι αυτό τους «επιτρέπει» νά φτάσουν στον οργασμό.

Απόσπασμα την έρευνα του γαλλικού περιοδικού Fmagazine. Αληθινές εξομολογήσεις γυναικών. 

«Όταν αυνανίζομαι ή όταν νιώθω πώς δε θα έχω αυθόρμητο οργασμό με μια σεξουαλική επαφή, τότε επικαλούμαι μια φαντασίωση. Μια νέα κοπέλα, κάπως γυαλισμένη με λάδι, οδηγείται μπροστά μου γιά μιά θρησκευτική θυσία που παρακολουθώ. Είναι παρθένα. Ξέρει τι την περιμένει. Φοβάται, αλλά έχει υποταχτεί στη μοίρα της. Δεν προσπαθεί να ξεφύγει αλλά συνεργάζεται στις προετοιμασίες κι ανεβαίνει μόνη της στο βωμο, δίνοντας τα χέρια για να της τα δέσουν με αλυσίδες. Παίρνει τη στάση της γέννας με τα πόδια σηκωμένα, τις γάμπες ανοιγμένες. Ο μεγάλος ιερέας της κάνει μασάζ με αρωματικά έλαια. Της χαϊδεύουν το στήθος και την κοιλιά μέχρι που ερεθίζεται παρά τη θέλησή της. Της σηκώνουν το κεφάλι και βάζουν από κάτω ένα μαξιλάρι για να βλέπει τι της κάνουν.Διεισδύουν μέσα της…

Όταν επικαλούμαι φαντασιώσεις, πράγμα που κάνω πολύ συχνά, είναι εικόνες βίας ή εξαναγκασμού. Για παράδειγμα, συχνά ονειρεύομαι πώς ένα τεράστιο σκληρό πέος  διεισδύει με βία παρα τις αντιστάσεις μου, ενω την ίδια οτιγμή δυο άντρες με τα μάτια καλυμένα με μάσκα, με γλείφουν και μου δαγκώνουν ασταμάτητα τα στήθη. Ο τέταρτος άντρας κρατάει τα χέρια μου ακίνητα, βρίσκεται πάνω απ’ το κεφάλι μου και διευθύνει τις κινήσεις των άλλων, ενω με φιλάει. Συνήθως είναι ο σύντροφός μου που παίζει το ρόλο του επιβλέποντα και στέκεται πάνω απ’ τό κεφάλι μου. Θέλω να προσφέρομαι ολοκληρωτικά και μ’ αυτές τις φαντασιώσεις φτάνω στο μέγιστο οργασμό».

30 ετών, ελεύθερη συμβίωση, παιδί

«Για να φτάσω γρηγορότερα σε οργασμό με τον σύζυγό μου, επικαλούμαι την παρακάτω φαντασίωση: είμαι φυλακισμένη ή σκλάβα και μου κάνουν βασανιστήρια, συνήθως με μαστιγώνουν. Αυτό μοιάζει με τήν “Ιστορία τής Ο». Οι σκηνές όπου η “Ο” μαστιγώνεται με κάνουν να φτάνω εύκολα σε τέτοια διέγερση που ο οργασμός είναι αναπόφευκτος. Αυτή τη φαντασίωση την είχα και πριν δω το φιλμ».

34 ετών, παντρεμένη, παιδιά

«Στις φαντασιώσεις μου είμαι πάντα μιά γυναίκα που την έχει υποδουλώσει κάποιος άντρας και της επιβάλλει τις θελήσεις του. Αυτές οι φαντασιώσεις γεννήθηκαν μέσα μου από τότε που διάβασα ερωτικά βιβλία, ανάμεσα στα 16 και στα 20 μου χρόνια. Ονειρεύομαι πως με σοδομίζουν ή πως 3 ή 4 άντρες θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου χωρίς να νοιάζονται για τη δική μου ικανοποίηση. Με ερεθίζει πολύ.

44 ετών, παντρεμένη

«Αγαπώ πολύ τον άντρα μου, μου κάνει καλά έρωτα, αλλα για να φτάσω σε οργασμό πρέπει να καταφύγω σε φαντασιώσεις. Φαντάζομαι πώς εκδίδομαι, κάπως σαν την “Ιστορία της Ο” σ’ ένα σπίτι “καλόγουστο και σίκ», με σοδομίζουν, με δέρνουν, εγώ συμφωνώ, πονάω αλλά αυτό μου δίνει τον οργασμό και είναι πολύ καλά έτσι. Ικανοποιούμαι, ο άντρας μου χαίρεται γι’ αυτό, περνά με καλά μαζί, λοιπόν γιατί να του μιλήσω γι’ αυτό;»

30 ετών, παντρεμένη, παιδιά

«Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις που με φέρνουν στην ηδονή είναι οι παρακάτω: παράγωγα των φιλμ “Εμμανουέλα’’ και “Ιστορία τής Ο”. Με βιάζουν, με σοδομίζουν, με διαπερνούν από παντού πολλοί άντρες, που με κάνουν ό,τι θέλουν. Ή, ένας άντρας με παραχωρεί σ’ έναν άλλο, κι αυτός με ξαπλώνει σ’ ένα τραπέζι και αφού μου σηκώσει το φόρεμα με σοδομίζει ενώ ο άλλος παρακολουθεί. Πάντα πρόκειται για άντρες ώριμους.

40 ετών, παντρεμένη

Έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε το ολίσθημα της έννοιας του μαζοχισμού από τον τομέα της σεξουαλικής διαστροφής (κάποιος μπορεί να φτάσει στην ηδονή μόνο αν υποφέρει. Έτσι ο πόνος εισάγεται στην προσωπικότητα των γυναικών σε βαθμό που να μη γίνεται πια καμιά προσπάθεια για περιορισμό του, μιας κι αυτός είναι πια μια ηθική αξία που τις εξυψώνει.

boro.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ