Τι λέει ο Θεσσαλονικιός δήμαρχος για την... απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του επιβλήθηκε; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Τι λέει ο Θεσσαλονικιός δήμαρχος για την… απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του επιβλήθηκε;

Σίμος Δανιηλίδης: "Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι η αλήθεια θα λάμψει άμεσα"

danihlidis2

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» δήλωσε για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, μετά την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια Βασιλική Ζώτου για το θέμα της κατασκευής των 8ου-15ου Νηπιαγωγείων Συκεών της οδού Σπάρτακου, με απόφαση της οποίας αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Αναλυτικά ο Σίμος Δανιηλίδης δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα καταθέσαμε στην ειδική ανακρίτρια τα πλήρη στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση του έργου των νηπιαγωγείων. Από τα επιχειρήματά μας, που έγιναν αποδεκτά, προκύπτει ότι προστατέψαμε το δημόσιο συμφέρον παραμένοντας πιστοί στην εξυπηρέτηση και την κάλυψη των ασφυκτικών και πιεστικών αναγκών της κοινωνίας για τη σχολική μονάδα. Το σχολείο, το οποίο έχει ήδη προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα με νέα δημοπρασία και με απόλυτη τήρηση της νομιμότητας.

»Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, και αυτό συνεχίζουμε να δηλώνουμε. Δεν έχουμε να αποκρύψουμε τίποτα. Από τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου μας όλα έγιναν με τήρηση των αρχών της νομιμότητας και της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος. Έχουμε, λοιπόν, εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι η αλήθεια θα λάμψει άμεσα».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ