Τι λέει στο KARFITSA.GR ο Π. Λαφαζάνης για τις... δραχμές της Ρωσίας - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Τι λέει στο KARFITSA.GR ο Π. Λαφαζάνης για τις… δραχμές της Ρωσίας

Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας αποκαλύπτει πως...

lafazanis_dilosi_lae

Ο πρωτοκλασάτος υπουργός της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο άνθρωπος που έκανε το ουσιαστικό άνοιγμα της Ελλάδας στη Ρωσία παίρνει θέση σε όλα όσα λέγονται με αφορμή τις δηλώσεις Ολάντ στο βιβλίο του…

Πως δεν γνωρίζει εάν υποβλήθηκε αίτημα για κοπή… δραχμών στη Ρωσία ούτε υπήρξε ο ίδιος παρών σε κάποια σχετική συζήτηση ισχυρίζεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο πρωτοκλασάτος υπουργός της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο άνθρωπος που έκανε το ουσιαστικό άνοιγμα της Ελλάδας στη Ρωσία παίρνει θέση σε όλα όσα λέγονται με αφορμή τις δηλώσεις Ολάντ στο βιβλίο του ότι ο Πούτιν του εκμυστηρεύτηκε πως η Ελλάδα στο παρελθόν θέλησε να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του KARFITSA.GR ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέρει: «Εγώ δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν το γνωρίζω. Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου να έχει κατατεθεί στην ρώσικη πλευρά αίτημα για κοπή εθνικού νομίσματος. Ήμουν παρών σε όλες τις συναντήσεις (Τσίπρα- Πούτιν) και δεν έγινε τέτοια συζήτηση».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ