Τι λένε σήμερα για εσένα τα ζώδια; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Τι λένε σήμερα για εσένα τα ζώδια;

Aναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

zwdia3

Διαβάστε τα ζώδια τoυ Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Πολύ πιθανόν σήμερα να θελήσετε να αποσυρθείτε λίγο από το καθημερινό σας πρόγραμμα, είτε λόγω κάποιας αδιαθεσίας, είτε γιατί έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που θα σας κάνουν να απομακρυνθείτε από τους άλλους. Φροντίστε σήμερα την διατροφή και την υγεία σας. Θέματα οικογενειακά, θα μπουν σε νέες βάσεις και πολύ πιθανόν να χρειαστεί ένα εύγλωττο διάστημα ώστε να προσαρμοστείτε όλοι.

Ταύρος   Δεν χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα. Η αξία σας είναι σημαντική και θα τα καταφέρετε σε κάθε πρόκληση, ακόμη και στα πιο δύσκολα. Αποφασίστε σήμερα να προχωρήσετε ένα σημαντικό σας σχέδιο που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Η συμβουλή της ημέρας είναι, ότι δεν θα πρέπει να ξοδεύεστε υλικά και σωματικά σε θέματα που εκ των προτέρων έχουν κλείσει οι πόρτες και δεν υπάρχει κάποιο φως.

Δίδυμοι  Η μέρα αυτή έχει μία περίεργη γεύση, μάλλον γλυκόπικρη. Από την μια θα παίρνετε θετικά μηνύματα από τους άλλους και από τις διάφορες καταστάσεις που εξελίσσονται,.. από την άλλη θα απογοητεύεστε και θα λιποψυχείτε εύκολα σε κάθε αντιξοότητα. Θέλει ηρεμία και να αφήσετε τα πολύ σημαντικά για αργότερα. Σήμερα βάλτε μία σειρά στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών, γιατί θα είναι πολύ απαιτητικό.

Καρκίνος   Ένας αέρας αισιοδοξίας αρχίζει να φαίνεται στα θέματα που σας είχαν απογοητεύσει. Η μέρα αυτή θα σας χαρίσει ικανοποίηση από κάτι που το είχατε εδώ και πολύ καιρό διαγράψει από το μυαλό σας. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται το επαγγελματικό σας κύρος, από άτομα που θέλουν να σας βλάψουν επαγγελματικά και ηθικά. Κάποια θέματα νομικά ίσως σας προβληματίσουν.

Λέων   Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σήμερα σε μια πολύπλοκη ερωτικά μέρα. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε πραγματικά από την προσωπική σας ζωή και μην αφήνετε κενά στον- στην σύντροφο σας. Επαγγελματικά θα μπορέσετε να δείτε κάποια θέματα που καθυστερούσαν την περίοδο αυτή, να ολοκληρώνονται και να τακτοποιούνται με τον τρόπο που εσείς θέλατε. Μην εμπιστεύεστε απόλυτα φιλικά σας άτομα.

Παρθένος   Η μέρα αυτή σας κάνει να συνειδητοποιήσετε, που πραγματικά βρίσκεστε σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ξεσκεπάζει τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν. Εσείς οφείλετε να δείτε με προσοχή τον σύντροφο σας και αν πραγματικά βρίσκεται στο πλευρό σας, ουσιαστικά. Μια μέρα λοιπόν που βοηθά να δείτε ξεκάθαρα την προσωπική σας ζωή, από όλες τις πλευρές. Επαγγελματικά ξεκινά μια έντονη περίοδος.

Ζυγός   Για κάποιους λόγους σήμερα δεν μπορείτε να προγραμματίσετε την μέρα σας. Από το πουθενά παρουσιάζονται διάφορα θέματα που σας αλλάζουν την ροή της καθημερινότητας σας. Φροντίστε να χαλαρώσετε και μην στεναχωριόσαστε αν κάτι δεν θα γίνει σήμερα όπως το είχατε προγραμματίσει. Κάποια έγραφα ίσως δεν έρθουν στα χέρια σας την ώρα που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ίσως ένα νομικό θέμα.

Σκορπιός   Κάποια θέματα προσωπικά σήμερα θα σας κάνουν να νοιώσετε πολύ ευτυχισμένοι. Ένα μήνυμα, μία συζήτηση, ένα δώρο, ίσως να είναι αυτό που θα σας κάνει να γελάσει η ψυχή σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σήμερα σε μία ευνοϊκή μέρα και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε κάποια αλλαγή που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα. Λίγη προσοχή σήμερα στα οικονομικά θέματα, όπου μπορεί να χάσετε αναίτια χρήματα.

Τοξότης   Το νιώθετε από το πρωί ότι δεν είστε στην πιο καλή μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα προσωπικά σας θέματα. Μην βλέπετε τα λάθη των άλλων πάντα με επικριτικό μάτι. Κάποια από αυτά έγιναν γιατί και εσείς ίσως δεν έχετε βοηθήσει να σας καταλάβουν περισσότερο. Η στάση μάχης που κρατάτε ιδίως στα προσωπικά σας θέματα, δεν βοηθά τον –την σύντροφο και περισσότερο δεν βοηθά την σχέση σας.

Αιγόκερως   Θα μπορέσετε σήμερα να επανεξετάσετε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην γίνει άμεσα το ξεκαθάρισμα που επιθυμείτε, όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τις επιθυμίες των άλλων και τις δικές σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θα βρεθείτε πιο εύκολα στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Επαγγελματικά υπάρχει μπροστά αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα.

Υδροχόος   Η προσωπική σας ζωή θέλει περισσότερο φροντίδα και προσοχή. Μάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν φροντίσατε κάποιο δικό σας άτομο, με αποτέλεσμα να αποξενωθείτε και ίσως να χρειαστεί τώρα να ζήσετε μία αποχώρηση. Βέβαια τίποτα δεν θα χαθεί αν δεν το θελήσετε εσείς πραγματικά να γίνει. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας σας προστατεύει και φροντίζει τις προσωπικές σας επιλογές. Ένα ευχάριστο τηλέφωνο το βράδυ.

Ιχθείς   Κάποια ανησυχία από το πρωί, χωρίς ιδιαίτερο λόγο σας έχει χαλάσει την διάθεση. Νοιώθετε ότι κάποια πράγματα που σας λένε δικοί σας άνθρωποι δεν είναι αλήθεια και χωρίς να το τεκμηριώνετε, μπαίνετε στην διαδικασία τις ανασφάλειας. Θέματα με ένα ακίνητο ή με κατασκευές μέσα σε αυτό θα σας αγχώσουν. Φροντίστε να χαλαρώσετε, κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί και μην τα αναλύετε όλα. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα.

Πηγή:verysorry.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ