Τι λένει οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου για το πόρισμα - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Τι λένει οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου για το πόρισμα

syggeneis-papakwnstantinouΑπάντηση στο πόρισμα του ΣΔΟΕ που κάνει λόγο για φοροδιαφυγή τους, ύψους άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ (6.304.688) έδωσαν οι Ελένη και Μαρίνα Παπακωνσταντίνου, Σίμος Σικιαρίδης και Ανδρέας Ρωσσώνης μέσω του συνηγόρου τους που χειρίζεται την υπόθεσή τους.

Οι τέσσερις συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου κάνουν λόγο «για αυθαιρεσίες που συνθέτουν το ‘φερόμενο’ πόρισμα» και υποστηρίζουν ότι για τη συλλογή στοιχείων το ΣΔΟΕ χρειάστηκε 5 μήνες, ενώ για την απάντησή τους δόθηκαν μόλις δέκα ημέρες. Παράλληλα, επιτίθενται στα ΜΜΕ, ενώ προειδοποιούν με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Η δήλωση

«Διαβάζουμε στα «Μέσα» για πόρισμα φορολογικού ελέγχου. Δεν μας έχει κοινοποιηθεί. Η διαδικασία ελέγχου έχει διεξαχθεί σε ρυθμό στρατοδικείου. Για τη συλλογή στοιχείων το ΣΔΟΕ χρειάστηκε 5 μήνες. Για απάντηση μας δόθηκαν μόλις (10) μέρες (!!!). Και ζητήθηκε απάντηση για ζητήματα εκτεινόμενα σε βάθος ετών πολλών. Μας δηλώθηκε εγγράφως ότι πριν κλείσει η διαδικασία θ’ αντικρούσουμε και προφορικώς κάθε, τυχόν, αιτίαση. Προσφερθήκαμε. Ακολούθησε παράνομη άρνηση. Αυθαιρεσίες συνθέτουν το φερόμενο πόρισμα. Και τα «Μέσα» τις πολλαπλασιάζουν.
Επιφυλασσόμαστε κάθε δικαιώματός μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Αθήνα, 10 Ιουνίου 2013-06-10
Για τους Ελένη και Μαρίνα Παπακωνσταντίνου
Σίμο Σικιαρίδη και Ανδρέα Ρωσσώνη
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Γ.Κ.Στεφανάκης»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ