Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Μάθε τι θα σου συμβεί...

zodia-3 (1)

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Μία αλλαγή διάθεσης από σήμερα. Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικογενειακών υποθέσεων θα σας κάνει να προβληματιστείτε αρκετά. Το Πλανητικό σκηνικό σήμερα σας κάνει να μην μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Μην πάρετε καμία απόφαση με γνώμονα τον θυμό και αφήστε λίγο χρόνο για να δείτε τα πράγματα πιο ολοκληρωμένα. Οι προσωπικές σας σχέσεις περνούν κρίση.

Ταύρος   Μία μέρα γεμάτη οικογενειακές υποχρεώσεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αναστατώσει λίγο την επικοινωνία σας, ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε έναν προγραμματισμό για προσεχές ταξίδι, που θα συμβούν ανατροπές στην υλοποίηση του. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα πρέπει να προσέξετε το τι θα πείτε στους άλλους, γιατί αργότερα μπορεί να χρησιμοποιήσουν τα λεγόμενα σας κάποιοι για να σας βλάψουν.

Δίδυμοι   Αν και την περίοδο αυτή η ψυχολογική κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι. Η συναισθηματική σας ζωή έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες και πολύ πιθανόν να θέλετε να δείτε κάτι πιο χειροπιαστό. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει, αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε. Αν είστε ανασφαλείς, μάλλον δεν θα κερδίσετε.

Καρκίνος   Η Νέα Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιο σας.  Πολύ πιθανόν λοιπόν να σας απασχολήσουν θέματα προσωπικά, αλλά λόγο έντονου πλανητικού συνδυασμού, να συμβούν κάποιες ανατροπές και παρεξηγήσεις. Καλό είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πολύ δικά σας άτομα. Αφήστε τη μέρα να περάσει με κάποια σχετική ηρεμία χωρίς να αναλύετε τα πάντα. Στα επαγγελματικά σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ένα θέμα.

Λέων   Ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές στο να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους, κάτι θα επισκιάζει την κατάσταση αυτή και θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για όλους και όλα. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό στην επαγγελματική σας πορεία. Τη μέρα αυτή, μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Παρθένος   Έχετε αρκετά εκνευριστεί με άτομα που βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν τον τρόπο που παράγετε έργο. Κάποιες απαντήσεις που βρίσκονται πολύ κοντά σας, ακόμη δεν είναι ο κατάλληλος καιρός να τις κάνετε πράξη. Στην συναισθηματική σας ζωή, ξέρετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε μικροπροβλήματα που μόνο το δικό σας μυαλό μπορεί να διαχειριστεί.

Ζυγός   Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας πιέζουν από παντού οι εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας πιέζουν. Αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθούνε πλάι σας και θα σας κάνουν πολύ καλό στην ψυχική σας ισορροπία. Μία πρόσκληση σε ένα όμορφο μέρος, σας δίνει χαρά.

Σκορπιός   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια άλλη επαγγελματική απασχόληση, εκτός από αυτή που είδη κάνετε. Η πορεία ή όχι αυτής σας της απόφασης θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά οφέλη. Το θέμα είναι ότι για κάποιους λόγους, τα εισοδήματα σας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά ό,τι αφορά τα χρήματα που διαχειρίζεστε με κάποιον άλλον.

Τοξότης   Σήμερα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, αν δεν θέλετε να χαλάσουν οι σχέσεις σας με τον/τη σύντροφό σας. Οι απόλυτες συμπεριφορές χωρίς να γίνεστε διαλλακτικοί, φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Ένα ταξίδι, μια έστω μικρή μετακίνηση θα είναι η αιτία να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση και να δείτε με άλλη δυναμική τα τυχόν προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως   Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, δεν σας ευνοεί. Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, που φέρνετε μεγάλη ευθύνη για ό,τι θα συμβεί. Αν μπει νέο άτομο στη ζωή σας, να είστε έτοιμοι για πολλές ανατροπές. Η ψυχολογία σας είναι περίεργη σήμερα και ο λόγος είναι ότι άλλα θέλετε να κάνετε από το πρωί, αλλιώς παρουσιάζονται οι καταστάσεις, κάτι άλλο έχετε σκεφτεί και στο τέλος βρίσκεστε πάλι στην αφετηρία.

Υδροχόος   H προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει σήμερα αρκετά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ δύο ερωτικών συντρόφων. Στην απόφαση σας αυτή ίσως να παίξει σοβαρό ρόλο ένα φιλικό σας πρόσωπο. Βέβαια, καλό είναι οι σημαντικές αποφάσεις να μην παρθούν αυτή την στιγμή. Μία τάση για απομόνωση θα έχετε από το απόγευμα και μετά.  Πολύ πιθανόν σήμερα να έχετε μία επαγγελματική πρόταση.

Ιχθύς   Το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα παίξει έναν πολύ σοβαρό ρόλο στα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Πολύ πιθανόν για κάποιους λόγους να μπει ένα εμπόδιο από την οικογένεια, σε μία επιδίωξη σας επαγγελματική. Θα ενεργήσει σαν τροχοπέδη  στην ανάπτυξη σας και ίσως να μην μπορείτε να κάνετε και διαφορετικά. Από το βράδυ αλλάζουν οι συνθήκες και παρουσιάζονται ευχάριστες προτάσεις για να διασκεδάσετε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ