Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Παρασκευή; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Παρασκευή;

Μάθετε όλα όλα θα συμβούν...

zodia-3 (1)

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Σήμερα ο Ερμής κάνει την είσοδο του, στον τομέα που αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον και έτσι θα μπορέσετε πολύ εύκολα να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας δώσει προσωπικές και συναισθηματικές ευκαιρίες.

Ταύρος: Οι προσωπικές σας σχέσεις περνούν συνέχεια από εξετάσεις και πισωγυρίσματα. Ότι θεωρείτε δεδομένο θα αμφισβητηθεί για ακόμη μία φορά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας ίσως σήμερα να μην είναι συνεργάσιμοι με αποτέλεσμα να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να εκνευριστείτε ακόμη και για μικρά πράγματα που όμως είναι …πολλά! Από το βράδυ θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμοι: Θέλετε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά και οι καταστάσεις δεν σας αφήνουν. Πολύ πιθανόν σήμερα να θελήσετε να συναντήσετε κάποια δικά σας πρόσωπα, που οι καταστάσεις θα σας εμποδίσουν να το κάνετε. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα πάρα πολύ και ίσως να πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Προσοχή σε ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα.

Καρκίνος: Αν και την περίοδο αυτή η ψυχολογική κούραση που νοιώθετε είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι. Η συναισθηματική σας ζωή έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες και πολύ πιθανόν να θέλετε να δείτε κάτι πιο χειροπιαστό και απόλυτα δικό σας. Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου, γεμίζει με ενέργεια την προσωπικότητα σας και θα έχετε την ανάγκη να επικοινωνείτε με τους άλλους.

Λέων: Πολύ πιθανόν σήμερα να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις με αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα θέμα που σας απασχολεί. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να γίνει ο λόγος για να υπάρχουν εντάσεις και κακές σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις πολλές φλυαρίες που δεν βγάζουν πουθενά και δείτε την ουσία των πραγμάτων. Κάποια λόγια που θα πείτε, ίσως σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Παρθένος: Μία πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο ή μία όμορφη συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εκείνο που θα σας φτιάξει όλη την υπόλοιπη μέρα. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποια επαγγελματικά νέα που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Οι προβληματισμοί που υπήρχαν για ένα συναισθηματικό θέμα αρχίζουν και διαλύονται. Πολύ σύντομα θα ξέρετε πως θα κινηθείτε.

Ζυγός: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και πάλι. Βέβαια μην θεωρήσετε ότι δεν θα επιλυθούν σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα. Σήμερα όμως θα σας φανούν όλα βουνό και θα νιώσετε ότι δεν έχετε όσες δυνάμεις σας χρειάζονται. Μία συνάντηση με δικό σας αγαπημένο άτομο θα γίνει ίσως βράδυνες ώρες και θα έχετε να μάθετε αρκετές πληροφορίες που θα σας είναι στο μέλλον αρκετά χρήσιμες. Προσοχή στην υγεία.

Σκορπιός: Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε ότι αυτό που πιστεύατε δεν ισχύει. Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν. Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας.

Τοξότης: Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και κυρίως σε μία περίοδο μετάβασης. Σήμερα θα θελήσετε για λίγο την απομόνωσή σας. Ακόμη και αν βρεθείτε με κόσμο, εσείς θα περιμένετε την στιγμή που θα είστε μόνοι μέσα στις σκέψεις και τους …παροδικούς προβληματισμούς σας. Μία συζήτηση όμως με πολύ δικό σας άτομο θα σας κάνει καλό και θα βρείτε νόημα σε κάτι που αμφισβητούσατε. Ο έρωτας είναι κοντά σας.

Αιγόκερως: Μια μέρα που θα σας χαρίσει συναίσθημα και αποδοχή από δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Μην σκέφτεστε πλέον ότι οι άλλοι δεν είναι δίπλα σας και δεν σας φροντίζουν. Ο- η σύντροφος σας θα σας κάνει σήμερα να νιώσετε ότι η ευτυχία είναι πάρα πολύ κοντά σας. Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να δεθούν οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο.

Υδροχόος: Κάποια λάθη από το παρελθόν έχετε αρχίσει και τα νοιώθετε πάλι να σας πλησιάζουν. Κρατήστε σήμερα όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές σας επαφές, θέλουν τον χρόνο τους και εσείς πρέπει να τον δώσετε. Επαγγελματικά θέματα θα μπουν πάλι σε καινούριες βάσεις.

Ιχθείς: Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτό, χωρίς υπεκφυγές και αναβολές. Πολύ πιθανόν να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Πηγή: verysorry.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ