Τι προβλέπουν τα ζώδια για αύριο Δευτέρα - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για αύριο Δευτέρα

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου

zodia

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

«Μην το πεις ούτε του παπά»! Ανήκεις στην ομάδα των πολύ κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, η επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία και να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε αναδείξουν. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις μια σημαντική αγορά.

Ερωτικά
Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο κι έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για την συνέχεια. Ίσως μάλιστα η επισημοποίηση μιας σχέσης να συνδυαστεί και με κοινωνικές ή οικονομικές παροχές, που δεν αρκούν φυσικά για να σου εξασφαλίσουν την ευτυχία αλλά… καλό είναι να υπάρχουν!
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

«Προσωπική λάμψη»! Ο Δίας στον Ζυγό προωθεί με τα… χίλια τα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις ικανότητές σου και θα σε κάνει να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Και βέβαια σε μια τέτοια φάση δεν ωφελεί να «κρύβεσαι» ή να υποτιμάς τις δυνατότητές σου, αφού όπως θα διαπιστώσεις έχεις μεγάλη «πέραση»! Τόλμησε λοιπόν το κάτι παραπάνω και θα δικαιωθείς.

Ερωτικά
Οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο αναμένεται να μείνεις πλήρως ικανοποιημένος/η από τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση που εσύ κρίνεις ως «πρόωρη» αλλά στην πραγματικότητα έχει νόημα και ουσία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

«Ζωή και κότα»! Ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να καλοπεράσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα η καθημερινότητά σου να εμπλουτιστεί με κάποιες χρήσιμες εκμυστηρεύσεις. Μην παραλείψεις, ωστόσο, να αφιερώσεις χρόνο και στην ανάπτυξη των δημιουργικών ενδιαφερόντων σου, αφού σε αυτήν την φάση μπορείς να πετύχεις πολλά με ελάχιστη προσπάθεια. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη τροπή σε ένα θέμα σχετικό με την υγεία σου.

Ερωτικά
Η «ζήτησή» σου τείνει διαρκώς αυξανόμενη κι από μια άποψη είναι κρίμα να χάνεις ευκαιρίες εξ αιτίας κάποιων δεσμεύσεών σου. Εκεί βέβαια που μπορεί να έχεις ένα δίκιο είναι σε σχέση με τις συναισθηματικές αρετές των υποψηφίων, αφού αν εκλείπουν, δεν αγοράζονται, με όλο το χρυσάφι του κόσμου!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
«Η ώρα η καλή»! Ο Δίας στον Ζυγό σου δημιουργεί ευχάριστη προδιάθεση και απελευθερώνει τις δυνατότητες σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με θετικές εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Αν μάλιστα έχεις κατά νου να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ή νομικό ζήτημα, τώρα είναι η ώρα! Παράλληλα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις νέους φίλους, πρόθυμους να σου συμπαρασταθούν και να συμβάλλουν στην προώθηση των σχεδίων σου.

Ερωτικά
Αν σκέφτεσαι ή επιδιώκεις να επισημοποιήσεις την σχέση σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξασφαλίσεις και το «ευ ζην», μέσα από παροχές και βοήθειες που θα σου δοθούν. Παράλληλα, υπάρχει πλήρως… διαθέσιμο και το συναισθηματικό βάθος που συνήθως αναζητάς.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

«Πες τα Χρυσόστομε»! Οι επαφές και οι συναντήσεις σου αναμένεται να εξελιχθούν πολύ καλύτερα από όσο περίμενες και είναι βέβαιο πως η ραγδαία βελτίωση των δημοσίων σχέσεων σου θα επιδράσει καταλυτικά στην καριέρα σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια συμφωνία που θα σου λύσει τα χέρια. Παράλληλα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον αντάξιο του… μεγαλείου σου!

Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα», κάτι που μπορεί να φέρει την ψυχολογία σου στα ύψη και να διευρύνει το «target group» σου. Όταν όμως φτάσει η ώρα να αποφασίσεις, εκεί τα χαλάς, τείνοντας να επιλέξεις ένα πρόσωπο, που θα σου κάνει την ζωή… λίγο πιο δύσκολη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

«Φως στο τούνελ»! Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν υπέρ σου, αφού ακόμη κι αν εσύ δεν «βλέπεις» λύσεις στον ορίζοντα, ο Δίας στον Ζυγό δεν σκοπεύει να σε αφήσει παραπονεμένο/η. Πέρα όμως από την εξασφάλιση κάποιων πόρων, ας είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις, χωρίς να «ψειρίζεις» τα πράγματα. Εξ άλλου, στο πρόγραμμα είναι και μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία. Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις.

Ερωτικά
Με τον Άρη στο «τιμόνι» των σχέσεών σου είναι άτοπο να προσδοκάς μια «φυσιολογική» κατάσταση χωρίς εντάσεις. Ο έρωτας έχει «τα πάνω του» και «τα κάτω του» κι όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσεις, τόσο πιο εύκολα θα διαχειριστείς όλα τα καλά ή τα στραβά που θα σου τύχουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

«Η ευκαιρία μιας ζωής»! Ο Δίας στο ζώδιό σου στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τα προσόντα ή τα χαρίσματά σου. Αλλά αν θες πραγματικά να «κάνεις το μπαμ», καλό είναι να λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές κάποιων που γνωρίζουν εκ πείρας τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Επιπλέον, αναμένεται να αποκτήσεις άμεση πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης, κάτι που θα επισπεύσει την υλοποίηση των σχεδίων σου.

Ερωτικά
Η διαδικασία της προσωπικής σου απελευθέρωσης συνεχίζεται κι αν μέχρι πρότινος έδειχνες ανοχή σε «κατά συνθήκη» στερήσεις ή περιορισμούς, έχεις περάσει πια σε άλλη φάση. Μέχρι όμως να βρεις αυτό που ζητάς, κοίταξε να περνάς καλά, να είσαι ο εαυτός σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

«Έχουν γνώση οι φύλακες»! Ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να καρπωθείς άμεσα κάποια οφέλη μέσα από μια συμφωνία ή συνεργασία, που μπορεί να είναι και μυστική. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πράγματα για την δράση ατόμων που θέλησαν ή θέλουν να σε υπονομεύσουν, προλαβαίνοντας να «αποτραβηχτείς», έστω και την τελευταία στιγμή. Παράλληλα, μια υπόθεσή σου ίσως λάβει απρόβλεπτη δημοσιότητα, πρόκειται όμως για το… καλό σου!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δε θέλει και πολύ για να σε παρασύρει σε «πονηρά» μονοπάτια, αν όμως είσαι μόνος/η, τότε… καλό δρόμο να έχεις! Τα προβλήματα ξεκινούν από την στιγμή που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού τίποτε από αυτά που κάνεις δεν πρόκειται να μείνει κρυφό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

«Το ένα χέρι νίβει το άλλο» Ο Δίας στον Ζυγό καλύπτει και με το παραπάνω τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα που διάκεινται θετικά απέναντί σου και με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει στην υπογραφή μιας συμφέρουσας επαγγελματικής συμφωνίας και γενικότερα να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε αφορά στα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που οι φίλοι/ες και οι παρέες σου σε καλύπτουν σε πολλά, δεν είναι απαραίτητο να αναζητήσεις κάτι διαφορετικό σε μόνιμη βάση, πολύ περισσότερο που στην παρούσα φάση θα σε φορτώσει με ευθύνες, ίσως μάλιστα να σου «κόψει» και την τύχη σου σε ένα βαθμό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
«Στην λεωφόρο των επιτυχιών» Σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό πιθανόν να σου δώσει μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Ας μην «χαράσσεις στρατηγικές», με σκοπό να προσελκύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού με τον Άρη στο ζώδιό σου, ο «στόχος» μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Ίσως μάλιστα να σε περιμένει στη… γωνία ένα σημαίνον πρόσωπο, που νοιάζεται για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

«Όλοι οι καλοί χωράνε»! Ο Δίας στον Ζυγό δείχνει πρόθυμος να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις φέρνοντας σε κοντά σε σημαντικές πηγές πληροφόρησης αλλά και σε πρόσωπα τα οποία μπορεί να σε εμπνεύσουν. Ευνοούνται ακόμη οι σπουδές, τα ταξίδια και η παρουσίαση θεμάτων που απευθύνονται στο κοινό. Παράλληλα, αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ δεν αποκλείεται να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε νέο κόσμο.

Ερωτικά
Το «καθεστώς» της προσωπικής σου ζωής μπορεί να αλλάξει μέσα από μια νομική πράξη, που όμως συγκεντρώνει τις ίδιες πιθανότητες να είναι είτε ενωτική είτε διαλυτική. Υπάρχουν φυσικά και οι πιο «χαλαρές» αναζητήσεις κι εκεί ισχύει το «πασάς στα Γιάννενα»!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη»! Στην παρούσα φάση ο Δίας στον Ζυγό εξυπηρετεί απόλυτα τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο και την… όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Παράλληλα, μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση εργαλείων ή συσκευών που κάνουν κατά πολύ ευκολότερη την καθημερινότητά σου, ενώ ίσως σου φέρει και καλά νέα από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Ένα ταξίδι ή μια «αισθαντική» επικοινωνία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις πολύ καλύτερα, ενώ αν περιμένεις κάποια θετική είδηση θα δικαιωθείς. Επί της ουσίας όμως, δεν αναμένεται κάτι «συναρπαστικό» κι ίσως τελικά να ασχοληθείς με την προσωπική ζωή των… άλλων!

astrology.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ