Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα;

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν και κυρίως όσα ΔΕΝ θα συμβούν!

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Θα πρέπει να προσέξετε τον παρορμητισμό σας και να αφήσετε τα ρίσκα για άλλες περιόδους. Οι συνθήκες αυτές τις μέρες είναι πολύ ευαίσθητες ώστε να χαθούν οι ισορροπίες από τη μια στιγμή στην άλλη. Η προσωπική σας ζωή γεμίζει από ανασφάλειες.

Ταύρος Είναι μία μέρα που ανατρέπει πολλά από εκείνα που θεωρούσατε δεδομένα. Αυτό ισχύει και για την αλλαγή προς το καλύτερο, για αυτό μην αφήσετε τους άλλους να σας περιορίσουν την ανάγκη να δείτε πιο μακριά.

Δίδυμοι Οικογενειακά θέματα έχουν αρχίσει και σας ταλαιπωρούν πολύ έντονα κι αυτό θα σας κάνει να μην μπορείτε να ηρεμίσετε τις επόμενες μέρες. Θα χρειαστεί να προχωρήσετε στο ξεκαθάρισμα παλαιών υποθέσεων που σας πιέζουν υπερβολικά.

Καρκίνος Βρίσκεστε ανάμεσα σε πολλές υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να τις βάλετε σε μία σειρά. Η αίσθηση του ότι μάχεστε για τα πάντα, αλλά χωρίς ουσιαστική βοήθεια, θα σας εξουθενώσει. Μην κρατάτε σε αναμονή καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

Λέων Λειτουργείτε με πρακτικό νου και σήμερα θα δείτε με περισσότερη θετική σκέψη, ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα. Η ασφάλεια σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ό,τι αποφασίσετε. Ένα νέο βήμα θα σας δώσει πολύ αισιοδοξία.

Παρθένος Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, θα σας δώσει πολύ ενέργεια σε κάτι που αφορά τελικές αποφάσεις σε θέματα εργασιακά και υγείας. Οι συνθήκες σήμερα θα είναι πιο κατάλληλες για να δείξετε την αξία σας σε αυτά τα ζητήματα.

Ζυγός Θα έχετε την εντύπωση ότι κάποια πράγματα βρίσκονται σε μεγάλη αναταραχή έως ότου μπουν όλα στο δρόμο τους. Ίσως να βρίσκεστε σε ψυχική πίεση από καταστάσεις που δεν σας είναι ευχάριστες. Κάποια αδιαθεσία το βράδυ.

Σκορπιός Οι φίλοι σήμερα θα παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο σε θέματα κυρίως προσωπικά. Αν και η μέρα αυτή έχει μια μουντή κι άτονη εικόνα, εσείς θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τα δεδομένα με όση επιρροή μπορεί να διαθέτετε. Αφήστε το παρελθόν πίσω.

Τοξότης Η ανάγκη σας να βρίσκεστε διαρκώς σε εγρήγορση, θα σας κάνει πολύ ανήσυχους και για τα πιο απλά πράγματα. Θα κάνετε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες, ή θα σκεφτείτε κάτι νέο που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας βήματα.

Αιγόκερως Μία ρομαντική μέρα όπου θα έχετε πολλά θέματα να σκεφτείτε όπου αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή. Βέβαια, να κάνετε ένα διάλλειμα σε ό,τι αφορά τις πολλές και διαφορετικές σας ασχολίες, γιατί θα υπάρξει αρκετό στρες τις επόμενες μέρες.

Υδροχόος Πολύ επικοινωνία αλλά και οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα βρεθείτε πολύ κοντά με άτομα που τα είχατε αμελήσει το τελευταίο διάστημα. Αν θα πρέπει να αποφασίσετε για κάποιο ταξίδι, μάλλον θα έχετε καλές προοπτικές.

Ιχθείς Προσωπικά θέματα θα σας κάνουν αρκετά ανήσυχους. Η τάση που θα έχετε να εξιδανικεύετε σήμερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, θα σας κάνει πολύ ευάλωτους. Μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν.

Πηγή: Backstage24.gr.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ