Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα;

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν και κυρίως όλα όσα ΔΕΝ θα συμβούν...

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ δύναμη και φέρνει καλά αποτελέσματα σε ό,τι επιδιώξετε σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας ευνοεί.

Ταύρος  Βρείτε τη δύναμη σήμερα να σταματήσετε μια λάθος πορεία σε ένα προσωπικό σας θέμα. Μην εξαντλείστε ψυχικά και σωματικά όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες.

Δίδυμοι  Σήμερα φροντίστε να χαλαρώσετε ό,τι σας πιέζει. Οι συνθήκες δεν ευνοούν για νέα ξεκινήματα και φροντίστε να μην επεκτείνεται κάτι συμαντικό. Προσοχή στις σχέσεις.

Καρκίνος  Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η μέρα ευνοεί κάποιες κινήσεις που αφορούν μετακινήσεις κι επικοινωνία σε μακρινούς τόπους. Συναισθηματική αναστάτωση.

Λέων  Βρίσκεστε σε μια πολύ γόνιμη περίοδο που σας αρέσει να ρισκάρετε. Βάλετε φρένο σε όλο αυτό, ιδίως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας και τις σχέσεις με το περιβάλλον σας.

Παρθένος  Η εβδομάδα δεν ξεκινά με τους πιο καλούς οιωνούς. Προσέξτε τα ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί στην προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να μην πρέπει τώρα να λύσετε τα προβλήματα.

Ζυγός  Μην επιμένετε σε λάθος στρατηγικές. Ο χρόνος σας έχει δείξει ότι τα συναισθηματικά κυρίως θέματα βρίσκονται σε μία λαθεμένη τακτική που θα πρέπει να την αλλάξετε.

Σκορπιός  Μην υπερβάλετε σήμερα για θέματα που ξέρετε ότι δεν έχετε δίκιο. Μία ευκαιρία θα παρουσιαστεί στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να την επωφεληθείτε.

Τοξότης  Σήμερα θα κάνετε πολλές συζητήσεις με φιλικά άτομα. Κάποιες βέβαια από αυτές θα είναι αρκετά κατατοπιστικές για ένα πολύ σοβαρό θέμα που σας απασχολεί.

Αιγόκερως  Προκύπτουν ρήγματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε αντικρουόμενες καταστάσεις και θα πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή ώστε να τα καταφέρετε.

Υδροχόος  Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα αποδειχθεί αρκετά ασταθής και δύσκολη. Βέβαια, προσπαθήστε να βρείτε κάποιο παράθυρο εξόδου από τα δύσκολα.

Ιχθείς  Ήρθε η στιγμή να δείτε την πραγματική εικόνα κάποιων προσώπων που βρίσκονται στη ζωή σας. Βρείτε τη δύναμη να φύγετε μακριά σε ό,τι δεν είναι για σας.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ