Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή;

Λίγες ώρες πριν έρθει το Σαββατοκύριακο μάθετε τι θα συμβεί...

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, θα σας φέρει διάθεση για νέα πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι τα επαγγελματικά σας θα έχουν ακόμη κάποια καθυστέρηση ή αναβολή.

Ταύρος Η Σελήνη σήμερα στον Κριό, σας κάνει αρκετά ανήσυχους με θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, αλλά και κάποια θέματα υγείας που θα πρέπει άμεσα να δείτε χωρίς να τα αμελείτε.

Δίδυμοι Το φιλικό σας περιβάλλον θα βρεθεί κοντά σας και θα σας δώσει πολύ χαρά μετά από ένα γεγονός που θα μάθετε με ξαφνικό τρόπο. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Καρκίνος Πολύ πιθανόν να μην είστε έτοιμοι για ότι συμβαίνει και θα συμβεί στο μέλλον στην προσωπική σας ζωή. Βάλτε μία τάξη στην ζωή σας και μπείτε στην θέση των άλλων.

Λέων   Δυνατή η Σελήνη σήμερα στον Κριό. Βρίσκεστε σε μία πολύ όμορφη ενεργειακή μέρα που θα μπορέσετε να την ρυθμίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος σας.

Παρθένος Μην απελπίζεστε και μην στεναχωριέστε με το παραμικρό. Θα δείτε ότι πολύ σύντομα αυτά που βλέπετε τώρα βουνά, είναι απλά περάσματα που θα τα περάσετε με μεγάλη ευκολία.

Ζυγός Μέσα σε όλα τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν, θα υπάρχει πολύ έντονα και η εξέλιξη μιας σχέσης. Μην κάνετε τώρα καμία κίνηση και ρυθμίστε αργότερα τα θέματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός Κατάλληλη μέρα για να φροντίσετε την υγεία σας και να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν με ποιο καθαρό μυαλό. Θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι νέο επαγγελματικό.

Τοξότης Δεν θα λείπει ο ρομαντισμός, η διάθεση για φλερτ και οι καινούριες γνωριμίες που θα σας κάνουν πολύ πιο αισιόδοξους. Βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε απομακρυνθεί άδικα.

Αιγόκερως Πολύ πιθανόν να μην είστε πολύ προετοιμασμένοι για μία αναβολή ή μία ανατροπή που θα γίνει μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αφήστε λίγο να εκτονωθούν τα γεγονότα.

Υδροχόος Μία όμορφη μετακίνηση θα σας δώσει χαρά και προσμονή για κάτι νέο. Αφήστε τα θέματα που σας πιέζουν και δείτε μόνο την ευχάριστη πλευρά της ζωής.

Ιχθείς Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική για να βάλετε κάποιο οικονομικό θέμα που σας απασχολεί σε μία σειρά. Χρήματα και υλικά αγαθά έρχονται στο προσκήνιο. Μία ενδιαφέρουσα αγορά.

Πηγή: backstage24.gr.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ