Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη;

Ενημερωθείτε για όσα θα συμβούν και όσα ΔΕΝ θα συμβούν...

zodia

Κριός   Θα υπάρξουν οικογενειακές υποθέσεις που θα επικεντρωθείτε και θα δώσετε πολύ από την ενέργεια σας. Πολύ πιθανόν να βρείτε χρόνο για να καλύψετε το κενό που έχετε δημιουργήσει στην προσωπική σας ζωή.

Ταύρος   Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε πολύ περισσότερο από ότι συνηθίζετε. Με αυτό τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που είχατε απομακρυνθεί για ένα χρονικό διάστημα άθελα σας.

Δίδυμοι   Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που έχετε κοινή πορεία και σας συνδέουν πολλά όμοια πράγματα. Η μέρα αυτή είναι μια ευκαιρία στο να ανακάμψετε σε οικονομικό επίπεδο και να βάλετε τα όρια σας σε σχέσεις.

Καρκίνος   Η Σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας δώσει μία τάση ανασφάλειας για προσωπικά θέματα. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, όλα θέλουν την προσπάθεια τους και θα κερδίσετε την προσωπική σας ευτυχία, όταν είστε δοτικοί.

Λέων

Σήμερα θα βρεθείτε πλαισιωμένοι με πολλά προβλήματα που σας δημιουργούν κάποιοι άλλοι. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν άνθρωποι από το περιβάλλον σας που σας παρουσιάζονται με άλλο προσωπείο.

Παρθένος   Μπορεί σήμερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα να διεκδικήσουν την μερίδα του λέοντος από τον χρόνο σας. Βέβαια θα είναι μια μέρα πολύ ευχάριστη και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και να νοιώσετε ελευθερία και ολοκλήρωση.

Ζυγός   Θα υπάρξει και η παγίδα στο να καταλάβετε λάθος πράγματα. Θέλει λοιπόν αρκετή προσοχή στο να βγάλετε συμπεράσματα για κάτι πολύ σημαντικό γιατί οι αποφάσεις σας θα έχουν μεγάλη βαρύτητα σε μελλοντικές καταστάσεις.

Σκορπιός   Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα πάρα πολύ και ίσως να πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Προσοχή σε ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης   Προσπαθήστε να βάλετε μια σειρά σε προσωπικά θέματα. Πολύ πιθανόν, να μην μπορέσετε σήμερα να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Προσοχή σε ατυχήματα που θα προκαλέσετε από απροσεξία.

Αιγόκερως   Σήμερα θα μπορέσετε να ξεφύγετε για λίγο από τις δυσκολίες που σας έχουν πιέσει. Η προσωπική σας ζωή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και θα βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος   Σήμερα θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που φοβόσασταν πιο πριν να το κάνετε λόγο κάποιων ανασφαλειών σας. Αφήστε στην άκρη τις πολλές σκέψεις και δώστε ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή να ξαναζωντανέψει.

Ιχθύς   Μία πολύ καλή μέρα ώστε να νιώσετε περισσότερο δυνατοί για θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε για κάποιο επαγγελματικό θέμα που φαίνεται πολύ καλό.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ