Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη;

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν πριν... συμβούν!

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, σας ευνοεί σε κάποια επιχειρήματα που θα θελήσετε να ξεκινήσετε. Θα μπορέσετε να νιώσετε καλά για κάτι που φοβόσασταν πριν να σκεφτείτε. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί και σας ταλαιπωρεί.

Ταύρος Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας επηρεάζει πολύ περισσότερο από ό,τι πιστεύατε. Αν και ο τομέας των αποκτημάτων και της ύλης είναι πολύ βασικός της ζωής σας που δυστυχώς αν κάτι εκεί δεν πάει καλά, σίγουρα χαλάνε σαν ντόμινο κι άλλα θέματα. Φροντίστε για κάθε εκκρεμότητα τις επόμενες δύο μέρες.

Δίδυμοι Η μέρα αυτή είναι σημαντική για σας. Το κύριο θέμα είναι τα οικονομικά και τα φορολογικά σας. Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα προσωπικό θέμα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση. Είναι σοβαρό κι έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σας.

Καρκίνος Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, δεν σας δίνει και πολλά περιθώρια να παρακάμψετε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ό,τι θα θέλατε να κάνετε. Θέματα υγείας δικά σας, ή και κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου, θα σας προβληματίσουν.

Λέων Η Σελήνη σήμερα θα δώσει νέα πνοή σε κάποιο επαγγελματικό σας βήμα. Αλλά και οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να περάσουν μία όμορφη κι αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα και πολύ πιθανόν να γνωρίσουν τον άνθρωπο που θα βάλει νόημα στη ζωή τους. Οι φίλοι μπορεί να μην συμφωνούν απόλυτα με τις επιλογές σας.

Παρθένος Μία θετική Σελήνη για σας. Μπορεί να δείτε κάποια θέματα οικογενειακά κι επαγγελματικά να αναπτύσσονται ξαφνικά, ενώ είχαν μία μικρή πτώση πιο πριν. Πιθανόν να μπορέσετε σήμερα να δείτε με ηρεμία ένα οικογενειακό θέμα. Απλουστέψτε αυτά που θέλετε να κάνετε,ώστε να απολαύσετε με επιτυχία κάθε τι που έχετε στο μυαλό σας.

Ζυγός Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Ένα όμορφο διάλειμμα από την καθημερινή σας ένταση θα είναι η μέρα αυτή. Η Σελήνη θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε ένα θέμα που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα. Η λύση δεν θα δοθεί άμεσα και θα μπορέσετε να βάλετε μια σειρά στους προβληματισμούς σας.

Σκορπιός Τα οικονομικά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Θα μπορέσετε να πλησιάσετε ολοκληρωμένα ένα θέμα οικονομικό που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Η λύση θα έρθει με υπομονή, γιατί είναι η μόνη σωστή αντιμετώπιση που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε απαιτητικά οικονομικά θέματα.

Τοξότης Σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς και κάπως ονειροπόλους. Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα οικονομικό θέμα, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις άμεσα. Πολύ πιθανόν, να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο εργασιακών καταστάσεων κι αυτό να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς κι αναβλητικούς.

Αιγόκερως Πολύ ξεχωριστή περίοδος αυτή για σας. Μπορεί να θελήσετε να διεκδικήσετε για κάποιους λόγους την προσωπική σας ζωή, σαν κάποιος να θέλει να σας την στερήσει. Κάποιοι «εχθροί» θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Η μέρα αυτή έχει το στίγμα του νικητή για σας.

Υδροχόος Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας κάνει εξαιρετικά επιφυλακτικούς. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια προσεκτικά βήματα για επαγγελματικά ζητήματα. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από φιλικό σας πρόσωπο για μία παρεξήγηση, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

Ιχθείς Η σημερινή Σελήνη στον τομέα που έχει να κάνει με το φιλικό περιβάλλον και την κοινωνικότητα σας, πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί μία ευκαιρία προβολής. Όμως για καιρό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι για το καθετί που παρουσιάζεται. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρεις φορές πριν αποφασίσετε κάτι.

Πηγή: Backstage24.gr.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ