Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη;

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν κυρίως εκείνα που ΔΕΝ θα συμβούν!

zodia

Κριός   Σήμερα θα πρέπει να δείτε με ενδιαφέρον ένα προσωπικό σας θέμα, αλλά και να φροντίσετε με πολύ προσοχή μία οικονομική εκκρεμότητα. Θα μπορέσετε να δείτε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και ίσως να πρέπει να αποφασίσετε για κάποια πιθανόν αλλαγή κατοικίας.

Ταύρος   Θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα νιώσετε ότι αυτά που σας χωρίζουν είναι πολύ ελάχιστα μπροστά σε αυτά που σας ενώνουν. Μην δημιουργήσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους χωρίς να υπάρχουν βασικά προβλήματα. Σήμερα καλό είναι να χαλαρώσετε.

Δίδυμοι   Σήμερα θα πρέπει να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε ένα προστατευμένο κλήμα γύρο σας, με ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας υποστηρίζουν. Τα ταξιδάκια και οι επαφές σας με τους άλλους, θα είναι πολύ σημαντικά.

Καρκίνος   Όσοι γεννηθήκατε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας και όπως και να είναι το Πλανητικό σκηνικό, εσείς θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Τα προσωπικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Λέων   Σήμερα η Σελήνη στον Κριό θα σας κάνει να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα, αλλά και με κοινωνικές επαφές. Κάποιοι από εσάς θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στον –την σύντροφο σας, ακόμη και αν είχαν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα μεταξύ σας.

Παρθένος   Σήμερα, το καλύτερο είναι να δώσετε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν κάποιες μετακινήσεις σας. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ρυθμίσετε με τον πιο σωστό τρόπο ένα προσωπικό σας θέμα. Όμως θα υπάρξουν άτομα που θα σας δώσουν στήριξη σε ότι πραγματικά θέλετε.

Ζυγός   Σκέφτεστε συνεχώς κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα και αύριο όλο αυτό θα έχει πάρει την μορφή που θέλετε και έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα ζητήματα.

Σκορπιός   Πολύ πιθανόν ένα ταξιδάκι να είναι η αιτία να ξεκουραστείτε και να δείτε με άλλα μάτια κάποιο προσωπικό θέμα που σας προβληματίζει εδώ και καιρό. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και σας παραπέμπουν στην πραγματικότητα.

Τοξότης   Η προσωπική σας ζωή έχει και σήμερα το άρωμα τις επιτυχίας. Ίσως να μπορέσατε να ξεκλειδώσατε σήμερα κάποιες ανασφάλειες σας. Οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές στο να κάνετε ότι καλλίτερο για θέματα οικονομικά, αλλά και επιχειρηματικά.

Αιγόκερως   Από σήμερα ουσιαστικά θα αρχίσετε να σκέφτεστε περισσότερο και να προβληματίζεστε για ένα θέμα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Ο έρωτας θέλει την φροντίδα σας και αυτό θα σας το δείξουν οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Υδροχόος   Σήμερα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με παλιά σας προβλήματα. Φροντίστε να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση αυτή, γιατί πλέον έχετε να κάνετε με πολύ γνωστά θέματα. Η Σελήνη στον Κριό από σήμερα, θα σας κάνει να σκεφτείτε έντονα την επαγγελματική σας πορεία.

Ιχθύς   Η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να σας απασχολεί από σήμερα αρκετά, μετά από την είσοδο της Σελήνης στον Κριό. Μία νέα γνωριμία που θα είναι σημαντική για σας θα σας δώσει πολύ χαρά. Γενικά η μέρα αυτή έχει το χρώμα της χαράς και της προσωπικής ικανοποίησης. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την διάθεση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ