Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη;

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν και κυρίως όσα ΔΕΝ θα συμβούν...

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
 

Κριός   Γεμάτη μέρα από ασχολίες, μετακινήσεις και επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Ίσως να μπορέσετε να βρείτε εξαιρετικές οικονομικές ευκαιρίες σε θέματα που σας απασχολούν. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν μία άνοδο, αλλά θα πρέπει να μην αφήσετε σε εκκρεμότητα κάποιες επιμέρους ευθύνες.

Ταύρος   Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σας απασχολούν ίσως και με μεγαλύτερη ένταση σήμερα. Θα μπορέσετε να βάλετε στόχους σε ό,τι σας έχει κουράσει με τις πολλαπλές καθυστερήσεις. Ένα δικό σας πρόσωπο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ηρεμία και στην εσωτερική σας ανασυγκρότηση.

Δίδυμοι:  Η προσωπική σας ζωή δεν έχει σταματήσει να σας προβληματίζει όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα, μάλιστα, θα μπορέσετε να δείτε με διαφορετική ψυχολογία ένα πρόβλημα που σας έχει πιέσει αρκετά τον τελευταίο μήνα. Βέβαια να ξέρετε ότι θα δοθούν οι σωστές λύσεις πολύ σύντομα.

Καρκίνος:   Επαγγελματικά θέματα σήμερα θα σας κουράσουν αρκετά και ίσως θελήσετε να ξεφύγετε για λίγο από το πιεστικό πρόγραμμα της μέρας, κάνοντας κάτι για τον εαυτό σας. Μία μετακίνηση θα έχει ευνοϊκή για σας επιρροή. Μπορεί να συναντήστε τυχαία κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο από το παρελθόν.

Λέων:  Μία πολύ δημιουργική μέρα θα είναι η σημερινή. Θα βρείτε πολλούς λόγους ώστε να νιώσετε δυνατοί και να προχωρήσετε κάτι πολύ σημαντικό που θα σας αλλάξει εν μέρει την καθημερινότητα. Η προσωπική σας ζωή θα παίξει σήμερα έναν πολύ σημαντικό ρόλο και μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Παρθένος:   Η οικογένεια και τα άτομα που μοιράζεστε μαζί τους την κατοικία σας, θα έχουν απόλυτη ανάγκη σήμερα την προστασία σας. Μην αφήσετε κανένα οικογενειακό ρήγμα να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα. Βρείτε τον τρόπο που θα πλησιάσετε με αγάπη τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Η συναισθηματική σας ζωή σας προσφέρει ηρεμία.

Ζυγός:   Έχετε μία μεγάλη διάθεση ώστε να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας και να βάλετε πλώρη για νέα συναισθηματικά ταξίδια. Βέβαια, να μην ξεχνάτε ότι όλες οι ταλαιπωρίες σας το τελευταίο διάστημα προήλθαν από την κακή δική σας εκτίμηση κάποιων καταστάσεων. Μία αγορά μπορεί να σας κάνει πολύ χαρούμενους.

Σκορπιός:  Οικονομικοί προβληματισμοί θα σας κάνουν να σκεφτείτε νέες πηγές εσόδων που θα είναι σε θέση να σας καλύψουν τα πάγια έξοδά σας. Οι σχέσεις σας περνούν από ανακατατάξεις και πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μεγάλες σκοτούρες αν δεν δείτε τα πράγματα και από τις δύο πλευρές. Εύνοια μέσα από μηνύματα.

Τοξότης:   Σήμερα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε πολλά μικρά θέματα που όμως σας είχαν δημιουργήσει μεγάλο στρες. Η προσωπική σας ζωή θα σας χαρίσει σταθερότητα και να ξέρετε ότι οι καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο, αρκεί να έχετε υπομονή και επιμονή σε ό,τι σκέφτεστε να κάνετε με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως:  Αυτή είναι μία δύσκολη μέρα σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά και την ψυχολογία σας. Θα βρείτε καινούριους τρόπους ώστε να αντιμετωπίσετε τα τυχόν επαγγελματικά σας προβλήματα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση ή προοπτική στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις.

Υδροχόος:  Ακολουθήστε σήμερα τη διαίσθηση σας και βρείτε τρόπους ώστε να επικοινωνήσετε με τον πιο σωστό τρόπο με ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Μην αφήσετε οικονομικά θέματα να σας χαλάσουν εντελώς την ψυχολογία και να σας κάνουν να απομακρυνθείτε από τα δικά σας πρόσωπα. Η αγάπη κι ο έρωτας βρίσκονται και πάλι δίπλα σας.

Ιχθείς :  Ο έρωτας είναι δίπλα σας και πολύ πιθανόν να έχετε σύντομα ένα νέο που αφορά τον άνθρωπό σας και θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά. Για κάποιους βέβαια ο έρωτας εξελίσσεται στην φαντασία σας, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να ζωντανέψετε αυτό που ποθείτε και θέλετε στη ζωή σας πραγματικά.

backstage24.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ