Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη;

Ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν και κυρίως όσα ΔΕΝ θα συμβούν!

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα λόγια που θα σας πουν για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Η Σελήνη στον τομέα των προσωπικών σας επιλογών και υποθέσεων, σας προτρέπει να συναντήσετε σήμερα το έτερον ήμισυ.

Ταύρος: Η προσωπικές σας σχέσεις περνούν συνέχεια από εξετάσεις και πισωγυρίσματα. Ότι θεωρείτε δεδομένο θα αμφισβητηθεί για ακόμη μία φορά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας ίσως σήμερα να μην είναι συνεργάσιμοι με αποτέλεσμα να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να εκνευριστείτε ακόμη και για μικρά πράγματα που όμως είναι …πολλά !! Από το βράδυ ίσως μπορέσετε να ηρεμήσετε και να βρεθείτε με όμορφη συντροφιά.

Δίδυμοι: Μία δύσκολη μέρα με τους άλλους. Θέλετε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά και οι καταστάσεις δεν σας αφήνουν. Πολύ πιθανόν σήμερα να θελήσετε να συναντήσετε κάποια δικά σας πρόσωπα, που οι καταστάσεις θα σας εμποδίσουν να το κάνετε. Προσοχή σε ένα πρόβλημα υγείας που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα και που θα πάρει διαστάσεις εάν δεν το προσέξετε. Τα χρήματα σήμερα γλιστρούν από τα χέρια σας.

Καρκίνος: Αν και την περίοδο αυτή η ψυχολογική κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι. Η συναισθηματική σας ζωή έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες και πολύ πιθανόν να θέλετε να δείτε κάτι πιο χειροπιαστό. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε. Αν είστε ανασφαλείς, μάλλον δεν θα κερδίσετε.

Λέων: Αν και την περίοδο αυτή η ψυχολογική κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι. Η συναισθηματική σας ζωή έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες και πολύ πιθανόν να θέλετε να δείτε κάτι πιο χειροπιαστό. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε. Αν είστε ανασφαλείς, μάλλον δεν θα κερδίσετε.

Παρθένος: Αν και την περίοδο αυτή η ψυχολογική κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι. Η συναισθηματική σας ζωή έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες και πολύ πιθανόν να θέλετε να δείτε κάτι πιο χειροπιαστό. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε. Αν είστε ανασφαλείς, μάλλον δεν θα κερδίσετε.

Ζυγός: Αν και την περίοδο αυτή η ψυχολογική κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να χαμογελάτε και πάλι. Η συναισθηματική σας ζωή έχει περάσει από διάφορες δυσκολίες και πολύ πιθανόν να θέλετε να δείτε κάτι πιο χειροπιαστό. Ο χρόνος δεν θα σας διαψεύσει αλλά θέλει υπομονή και σταθερότητα σε αυτά που πιστεύετε και ποθείτε. Αν είστε ανασφαλείς, μάλλον δεν θα κερδίσετε.

Σκορπιός: Θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε ότι αυτό που πιστεύατε δεν ισχύει. Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν. Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας.

Τοξότης: Τώρα πια έχετε πάθει μια μικρή μετάλλαξη και οι στεναχώριες και οι ανατροπές πλέον δεν σας αγγίζουν καθόλου. Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και κυρίως σε μία περίοδο μετάβασης. Σήμερα θα θελήσετε για λίγο την απομόνωσή σας. Ακόμη και αν βρεθείτε με κόσμο, εσείς θα περιμένετε την στιγμή που θα είστε μόνοι μέσα στις σκέψεις και τους …παροδικούς προβληματισμούς σας. Μία συζήτηση όμως θα σας κάνει καλό.

Αιγόκερως: Μια μέρα που θα σας δώσει κάποια ανασφάλεια σε θέματα οικογενειακά και προσωπικά. Μην σκέφτεστε πλέον ότι οι άλλοι δεν είναι δίπλα σας και δεν σας φροντίζουν. Πολύ πιθανόν να έχετε συμβάλει αρκετά σε αυτό που σας συμβαίνει. Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να δεθούν οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο.

Υδροχόος: Κάποια λάθη από το παρελθόν έχετε αρχίσει και τα νοιώθετε πάλι να σας πλησιάζουν. Κρατήστε σήμερα όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές σας επαφές, θέλουν τον χρόνο τους, που εσείς δεν έχετε καμία διάθεση να τους τον δώσετε. Προσοχή λοιπόν, γιατί σήμερα θα πληγώσετε κάποιον-α.

Ιχθείς: Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή. Θα θελήσετε να εκφράσετε και να πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτό, χωρίς υπεκφυγές και αναβολές. Βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι κάποια επαγγελματικά θέματα θα σας αναστατώσουν.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ