Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τρίτη; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τρίτη;

Μάθετε όλα όσα θα συμβούν και κυρίως όσα ΔΕΝ θα συμβούν!

zodia

Κριός   Η επικοινωνία σας σήμερα θα έχει κάποια μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα. Θα πρέπει πολύ γρήγορα να αντιμετωπίσετε κάποια λάθη που προέρχονται από βιαστικές ενέργειες των άλλων. Η συναισθηματική σας ζωή έχει κάποια μικρά προβλήματα.

Ταύρος   Οικονομικά προβλήματα θα σας κάνουν να είστε πιο προσεκτικοί και υποψιασμένοι. Το να μην ελέγχετε με λεπτομέρειες τα βασικά σας έξοδα, σας δημιουργήσει ανασφάλειες και αναστατώσεις. Η προσωπική σας ζωή θέλει λίγη φροντίδα.

Δίδυμοι   Σήμερα θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι και εγκλωβισμένοι σε συναισθηματικά θέματα που έχουν την αφετηρία τους αρκετές μέρες πίσω. Πολύ πιθανόν μία αδιαθεσία ενός πολύ δικού σας ανθρώπου να σας δημιουργήσει στεναχώριες και κακή διάθεση.

Καρκίνος   Μία μέρα λίγο μουντή. Η ψυχολογία σας δεν θα βρίσκεται στα πιο υψηλά επίπεδα και μάλλον θα έχετε λάθος γνώμη για κάποια θέματα που τρέχουν. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει σιγά, σιγά και διαφαίνεται πιο σταθερή.

Λέων   Σήμερα θα θελήσετε να αναπτύξετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον σας, θα βοηθήσουν ουσιαστικά κάθε νέο σας ξεκίνημα. Αισθηματικά βρίσκεστε σε μία μέρα αναμονής, όπου θα επιδιώξετε σοβαρές συζητήσεις.

Παρθένος   Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναπροσαρμογής σε πολλούς τομείς. Ανανεώστε λοιπόν τις σκέψεις σας και μαζί την ψυχολογία σας κάνοντας κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας δώσει χαρά.

Ζυγός   Μία από τις απαιτητικές μέρες όπου θα έχετε ένταση με τους άλλους. Αφήστε λοιπόν αυτή τη μέρα για πιο ελαφρές ασχολίες χωρίς πολλές έννοιες. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ζωή, που είναι η δύναμη σας και σας γεμίζει χαρά.

Σκορπιός   Ευνοούνται σήμερα θέματα που αφορούν δημιουργικά σας σχέδια κι επαγγελματικά καινούρια βήματα. Οι άνθρωποι που είναι κοντά σας, θα σας βοηθήσουν ώστε να λύσετε ένα προσωπικό σας θέμα. Οικονομικά καλό είναι να προσέχετε.

Τοξότης   Η μέρα είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά. Βρίσκεστε σε μία περίοδο που τα συναισθήματα σας δεν θα μπορέσουν να αναπτυχθούν. Πολλά παράπονα, θλίψη χωρίς αιτία, θα είναι το κλήμα της ημέρας, όπου θα σας βαραίνει άδικα.

Αιγόκερως   Τη δύναμη που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω, στοχεύετε τη με σωστό τρόπο. Μην αφήνετε να σας οδηγεί ο παρορμητισμός κι η βιασύνη. Οι άλλοι θα δείτε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σας τα συγχωρούν όλα και θα σας παρακάμψουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Υδροχόος   Πολύ πιθανόν να υπάρξουν διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες που θα σας εκνευρίσουν και θα σας κόψουν την χαρά. Προσέξτε τι θα πείτε στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, διότι μπορεί κάτι να πληγώσει τον/τη σύντροφο σας και να εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις.

Ιχθύς   Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας κατηγορήσουν ή να σας μειώσουν για κάτι που πολύ πιθανόν δεν είχατε καμία ανάμιξη. Η μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να βρείτε το δίκιο σας, ή να προσπαθήσετε να αποδείξετε κάτι. Προσοχή στην υγεία σας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ