Τι θα συζητήσουν σήμερα Σαμαράς και Μέρκελ στο Βερολίνο - Karfitsa.gr
Πολιτική

Τι θα συζητήσουν σήμερα Σαμαράς και Μέρκελ στο Βερολίνο

Το «μενού» του γεύματος εργασίας

samaras merkel

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για την ελληνική οικονομία αναμένεται να έχουν στη σημερινή μεταξύ τους συνάντηση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ.

Στο γεύμα εργασίας που θα έχουν στο Βερολίνο, λίγο πριν αρχίσει η αξιολόγηση από την τρόικα, ο Πρωθυπουργός πρόκειται να αναφερθεί στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και την πορεία του ελληνικού προγράμματος.

Τον κ. Σαμαρά συνοδεύουν στο ταξίδι του η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και οι δύο σύμβουλοί του, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Σταύρος Παπασταύρου.

Με σχόλιό της χθες εν όψει της συνάντησης η κ. Βούλτεψη σημείωσε ότι «οι συζητήσεις μεταξύ φίλων και εταίρων είναι πάντα ιδιαίτερα χρήσιμες και εποικοδομητικές» και ότι «κάθε άλλη ερμηνεία και κάθε άλλη εικασία και κριτική που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, απέχουν από το νόημα της συνάντησης».

Από την πλευρά του, ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, επεσήμανε ότι το Βερολίνο βλέπει «σημάδια ελπίδας» ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης, αλλά όπως είπε, «οποιεσδήποτε αποφάσεις για την πορεία της Ελλάδας θα ληφθούν μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ