Τηλεοπτική εκπομπή με live sex στη Βρετανία - Karfitsa.gr
Media

Τηλεοπτική εκπομπή με live sex στη Βρετανία

Στο Channel 4

CEA63A585FCCAB478935874DD8A18AA1

Ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στα τέλη του μήνα  από το βρετανικό Channel 4 αναμένεται να προκαλέσει σάλο. Με τίτλο «Sex Box» η εκπομπή θα παρουσιάζει ζωντανά την ερωτική συνεύρεση ζευγαριών με σκοπό να πέσουν τα ταμπού γύρω από το σεξ.

Τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις στο εσωτερικό ηχομονωμένου χώρο και αφού ολοκληρώσουν την πράξη θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τέσσερις ειδικούς.

Οι ψυχολόγοι και οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων θα αναλύσουν με τους εθελοντές, εκ των οποίων ένα ζευγάρι γκέι γύρω στα 30 και ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι ηλικίας 20 ετών, τα προβλήματα σχετικά με την ερωτική πράξη και όπως δήλωσαν ευελπιστούν να προσφέρουν στους τηλεθεατές την πραγματική εικόνα γύρω από το «αληθινό σεξ».

Όπως υποστήριξε ο Ραλφ Λι, εκπρόσωπος του Channel 4: «Το Sex Box προτίθεται να ξεκινήσει μία ανοιχτή και ενήλικη κουβέντα για το σεξ», ενώ ο παραγωγός, Ντέιβιντ Γκλόβερ, εκτίμησε πως η εκπομπή θα δώσει τη δυνατότητα για να πραγματοποιηθεί μία ειλικρινής συζήτηση για το σεξ και τον ρόλο που διαδραματίζει στις σχέσεις.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ