Το διάφανο κορίτσι του καιρού (ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Διεθνή

Το διάφανο κορίτσι του καιρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Συννεφάκια περνούσαν μέσα από το κορμί της...

Η τηλεόραση έχει κάποια μικρά μυστικά που οι παρουσιαστές πρέπει να σεβαστούν γιατί αλλιώς μπαίνουν σε περιπέτειες που προκαλούν γέλιο.

Για παράδειγμα ένας βασικός κανόνας είναι πως όταν κάποιος ρεπόρτερ ή παρουσιαστής (και αυτό ισχύει κυρίως για τις παρουσιάστριες του καιρού) βρίσκεται μπροστά από ένα green box (ένα σύστημα που σε μια πράσινη επιφάνεια προβάλει εικόνες) πρέπει να φοράει συγκεκριμένα χρώματα ρούχων, γιατί αλλιώς «τρυπάει» το κάδρο και γίνεται διάφανος.

Η κοπέλα που λέει τον καιρό όμως στο KTLA5, η μετεωρολόγος Λιμπερτέ Σαν, είπε να φορέσει κάτι διαφορετικό. Ένα φόρεμα που θα αναδείκνυε το κορμί της. Όμως το φόρεμα αυτό ήταν ότι χειρότερο για το green box. Γιατί μπορεί μεν να αναδείκνυε το κορμί της αλλά τα χρώματα του «τρυπούσαν» το πλάνο και η μετεωρολόγος φαινόταν διάφανη.

Συννεφάκια περνούσαν μέσα από το κορμί της, ήλιοι άγγιζαν το σώμα της, αέρηδες φυσούσαν στους γλουτούς της. Το θέαμα προκαλούσε γέλιο. Μέχρι και η ίδια το κατάλαβε αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Μέχρι που ο παρουσιαστής Κρις Μπόροουζ, έσπευσε να σώσει την κατάσταση. Και μάλιστα ζωντανά. Σηκώθηκε από την καρέκλα του έβγαλε το σακάκι του και πήγε στη Λιπερτέ. Της το έδωσε να το φορέσει (και οι δυο είχαν σκάσει στα γέλια) προκειμένου να μην τρυπάει το πλάνο. topontiki.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ