«Το έχει αποδείξει ότι είναι Τουρκόφιλος» - Karfitsa.gr
Karfitsomata

«Το έχει αποδείξει ότι είναι Τουρκόφιλος»

Για ανακρίβειες που μετέδωσαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης για την ίδια, με αφορμή το διαξιφισμό της με το Γιάννη Μπουτάρη κατά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, έκανε λόγο η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Γιαταγάνα.

giataganaΓια ανακρίβειες που μετέδωσαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης για την ίδια, με αφορμή το διαξιφισμό της με το Γιάννη Μπουτάρη κατά το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, έκανε λόγο η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Σε σχετική της επιστολή προς τα ΜΜΕ, αναφέρει ποιες ανακρίβειες ειπώθηκαν, καθώς και τους λόγους που την οδήγησαν να επιτεθεί φραστικά στο κ. Μπουτάρη.

Σε σημερινό(σ.σ. χθεσινό) φραστικό επεισόδιο μεταξύ εμού και του κ. Μπουτάρη, ορισμένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν κάποιες ανακρίβειες. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, δηλώνω ότι :

1)Δεν αποτελώ μέλος της παράταξης Γκιουλέκα γιατί ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη αυτή, το Φεβρουάριο του 2012 όταν ο κ. Γκιουλέκας υπερψήφισε τους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου II, το οποίο εγώ κατήγγειλα, καταγγέλλω και θα το καταγγέλλω εντός και εκτός Βουλής , γιατί έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε εξαθλίωση και έχει αφαιρέσει από τη χώρα μας την εθνική της κυριαρχία.

2)Δήλωσα ότι ο κ Μπουτάρης είναι τουρκόφιλος και αυτό το έχει αποδείξει με πολλές ενέργειες και δηλώσεις του. Ζήτησε  να μετονομαστεί η Οδός Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ, δηλαδή στο σφαγέα των Ελλήνων της Μ.Ασίας και σ’αυτόν που προξένησε τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των Αρμενίων.

3)Απαγόρευσε πέρσι να γίνει συγκέντρωση των Ποντίων στην πλατεία της Αγίας Σοφίας και τους μήνυσε κιόλας.

4)Απαγόρευσε στον Μίκη Θεοδωράκη να κάνει συζήτηση στην πλατεία Αριστοτέλους με πλειάδα καθηγητών που κατήγγειλαν τα μνημόνια

Τέλος 5)Προσκάλεσε τον Νταβούτογλου να έρθει στη Θεσσαλονίκη στις 8 Αυγούστου, για να γιορτάσουν το Ραμαζάνι στο Αλατζά Ιμαρέτ.

Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ τον κ.Μπουτάρη φιλότουρκο και επειδή με απείλησε ότι θα με μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων, τον προσκάλεσα να το πράξει για να αποδειχθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.

Αφορμή για την επίθεση του κ.Μπουτάρη προς το πρόσωπό μου, απετέλεσε το γεγονός ότι νωρίτερα είχα δημοσιεύσει στα social media άρθρο μου το οποίο παραθέτω παρακάτω αυτούσιο..

Μέτρο Συνειδήσεως Γιάννη Μπουτάρη

Ο Ιταλός φιλόσοφος Ανδρέα Τζίπολο, στο δοκίμιο του με τίτλο «η ανατομία της ανθρώπινης ηλιθιότητας», χαρακτηρίζει τον άνθρωπο, του οποίου οι πράξεις προσπορίζουν όφελος στην κοινωνία και στον ίδιο, ως ευφυή.  Τον άνθρωπο του οποίου οι πράξεις ζημιώνουν την κοινωνία αλλά είναι σε όφελος του ιδίου, τον χαρακτηρίζει ως κακοποιό. Τον δε άνθρωπο ο οποίος με τις πράξεις του ζημιώνει την κοινωνία και ζημιώνεται και ο ίδιος, τον χαρακτηρίζει  ως ηλίθιο.

            Από τις πρώτες ημέρες του ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης,  δηλαδή ο εκπρόσωπος των πολιτών αυτής της προσφυγούπολης, με μεγάλο αριθμό πολιτών προερχόμενο από τον Πόντο, και ανάλογα μεγάλο αριθμό Αρμενίων προσφύγων της γενοκτονίας δήλωσε σε τουρκική εφημερίδα την πρόθεσή του να ανεγείρει μνημείο στην Κεντρική Πλατεία της πόλης για τους Νεότουρκους  και να ονοματίσει δρόμο στο κέντρο της πόλης οδό Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Την ίδια στιγμή που στην πόλη δεν υπάρχει μνημείο να θυμίζει την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, και  υπάρχει ένα σεμνό – μικροσκοπικό μνημείο στην αρχή της οδού Τσιμισκή να θυμίζει την γενοκτονία των Αρμενίων συμπολιτών μας, Γενοκτονίες που διαπράχθηκαν από τους Νεότουρκους, και δεν έχουν απολογηθεί δημόσια ακόμα για αυτές.

            Απαγόρευσε πέρσι συγκέντρωση Ποντιακών σωματείων, συγκέντρωση του Μίκη Θεοδωράκη στην πλατεία Αριστοτέλους, την στιγμή που κάθε χρόνο διοργανώνει και χρηματοδοτεί, εν μέσω οικονομικής κρίσης συγκεντρώσεις ομοφυλοφίλων, το γνωστό πλέον Gay Pride.

            Με δηλώσεις του τον Μάρτιο του 2011 στήριξε σχέδιο του Ερντογάν για κανάλι ναυσιπλοΐας παράκαμψης της Κωνσταντινούπολης, σχέδιο που αντίκειται στην Συνθήκη του Μοντρέ και υπονομεύει την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος στον ενεργειακό χάρτη.

Την ίδια στιγμή, με ημιτελή και λανθασμένα έργα, ως προς τον χρόνο υλοποίησης τους,  έχει υποβαθμίσει την Θεσσαλονίκη, έχει αποκλείσει μεγάλο μέρος της παραλίας της από τους πολίτες και έχει υποβαθμίσει την εμπορικότητα της Εγνατίας οδού, όπου ειρήσθω εν παρόδω, με τα έργα του μετρό κινδυνεύει με καταστροφή ένας ανυπολόγιστης αξίας αρχαιολογικός θησαυρός της πόλης.

            Με δηλώσεις του στις 11/12/2011 στο τουρκικό πρακτορείο Anatoly Ajansi «δημιούργησε» μουσουλμανική μειονότητα στη Θεσσαλονίκη και διατράνωσε την θέλησή του να ιδρύσει τέμενος στην πόλη. Πράγμα που σημαίνει θεσμοθέτηση Μουφτείας Θεσσαλονίκης και λαβή στην Τουρκική διπλωματία για διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας.

            Σε συνέχεια των παραπάνω, ο «αγαπητός» μας Δήμαρχος, προσκαλεί τον Τούρκο ΥΠ.ΕΞ. Κ. Νταβούτογλου στη Θεσσαλονίκη μας, στις 8 Αυγούστου, στη λήξη δηλαδή του μπαϊραμιού, προκειμένου να προσευχηθούν σε χώρο λατρείας των μουσουλμάνων.

            Μένει να αναζητήσουμε ποια είναι τα κίνητρα γι’ αυτές τις πράξεις και να προσδιορίσουμε το όφελος για τον ίδιο, ώστε να του αποδοθεί είτε ο τίτλος του ηλίθιου είτε του κακοποιού.  

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ