Το εξυπνότερο και… μικρότερο θερμόμετρο στον κόσμο!(VIDEO) - Karfitsa.gr
Τεχνολογία

Το εξυπνότερο και… μικρότερο θερμόμετρο στον κόσμο!(VIDEO)

Δείτε πώς λειτουργεί…

smart-thermometroΌλο και περισσότερα καθημερινά αντικείμενα σήμερα παίρνουν την προσθήκη «smart» και χάρη στην φαντασία κάποιων γίνονται πιο έξυπνα με στόχο να διευκολύνουν περισσότερο την καθημερινότητά μας. Πλέον ήρθε η σειρά του θερμομέτρου να γίνει έξυπνο.

Πρόκειται για το Temp Pal, που χαρακτηρίζεται ως το πιο μικρό στον κόσμο, εύκαμπτο και cloud-connected. Το patch είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για παιδιά και γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν.

Το έξυπνο θερμόμετρο δίνει αποτελέσματα με ακρίβεια ±0.05℃ και έχει δημιουργηθεί για χρήση μακράς διάρκειας. Καταγράφει συνεχώς την θερμοκρασία του σώματος, είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα, υποαλλεργικό και εύκαμπτο. Μετρά την θερμοκρασία του σώματος με την απευθείας επαφή με το δέρμα και τα δεδομένα μεταφέρονται στο συνδεδεμένο smartphone μέσω του ειδικού app.

Για παράδειγμα, αν μέσα στη νύχτα το παιδί ανεβάσει πυρετό, οι γονείς θα ειδοποιηθούν από το κινητό ενώ υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνουν δεδομένα για παραπάνω από ένα παιδί, ταυτόχρονα. Όσο για τις γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυος, το patch καταγράφει την θερμοκρασία του σώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δείχνει πότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συλλάβουν.

Το Temp Pal έχει μπει για χρηματοδότηση στο Indiegogo, όπου ζητά το ποσό των 50.000 δολαρίων.

Δείτε το video:

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ