Το ελληνικό γιαούρτι, το φρέσκο γάλα και η… καταστροφική αλλαγή! - Karfitsa.gr
Οικονομία

Το ελληνικό γιαούρτι, το φρέσκο γάλα και η… καταστροφική αλλαγή!

Άσχημη εξέλιξη για βασικό προϊόν της χώρας…

giaourtiΠρώτα ήταν η είσοδος των μεταλλαγμένων καρπών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις καλλιέργειες. Τώρα ακόμη ένα προϊόν που βασίζονταν σε νωπά-πραγματικά- υλικά αλλάζει και ανατρέπει όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Πλέον και σύμφωνα με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ η παρασκευή γιαουρτιού δεν χρειάζεται να περιέχει φρέσκο γάλα!

Προσχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης, που δημοσιεύει η εφημερίδα Εθνος, φέρνει τα πάνω κάτω στον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για αθρόες εισαγωγές φθηνών προϊόντων γάλακτος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το σχέδιο των αλλαγών στο άρθρο 82 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών έχει ήδη υποβληθεί προς έγκριση στην Κομισιόν.

Συνέχεια στο toxrima.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ