Πρώτα ήταν η είσοδος των μεταλλαγμένων καρπών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις καλλιέργειες. Τώρα ακόμη ένα προϊόν που βασίζονταν σε νωπά-πραγματικά- υλικά αλλάζει και ανατρέπει όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Πλέον και σύμφωνα με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ η παρασκευή γιαουρτιού δεν χρειάζεται να περιέχει φρέσκο γάλα!
Προσχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης, που δημοσιεύει η εφημερίδα Εθνος, φέρνει τα πάνω κάτω στον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για αθρόες εισαγωγές φθηνών προϊόντων γάλακτος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το σχέδιο των αλλαγών στο άρθρο 82 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών έχει ήδη υποβληθεί προς έγκριση στην Κομισιόν.
Συνέχεια στο toxrima.gr