Το φινάλε της "Φατμαγκιούλ"... - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Το φινάλε της “Φατμαγκιούλ”…

Η Μουκαντές καταδικάζεται για άμεση συνέργεια με τους δράστες του βιασμού και οι βιαστές με...

 

Το τέλος που θα δούμε

Οι ζωές της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ έχουν μπει πια σε μια τάξη. Οι δυο τους όχι μόνο έχουν παντρευτεί, αλλά μαθαίνουν πως περιμένουν και παιδί. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και όλοι φυσικά χαίρονται με το χαρμόσυνο αυτό νέο. Ωστόσο τα σύννεφα από τη δίκη των Γιασαράν δεν έχουν φύγει ακόμα. Είναι ένα αγκάθι που ακόμα τους τρώει. Η μεγάλη μέρα της δίκης φτάνει. Το επεισόδιο μάς δείχνει σκηνές από τις ζωές των πρωταγωνιστών πριν το μοιραίο βράδυ του βιασμού. Αυτό γίνεται γιατί, ανάλογα με το πρόσωπο που καταθέτει, βλέπουμε και επιπλέον σκηνές του πρώτου επεισοδίου που δεν είχαμε παρακολουθήσει. Μας δείχνει επιπλέον πώς θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα εκείνο το βράδυ. Κάποια στιγμή ο Σελίμ, ο Ερντογάν και ο Κερίμ πιάνονται στα χέρια κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου, ενώ η Φατμαγκιούλ, έγκυος στο παιδί του Κερίμ, δεν αντέχει και σχεδόν χάνει τις αισθήσεις της. Η Εμπέ Νινέ οδηγεί τη Φατμαγκιούλ στην τουαλέτα ώστε να της ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο και να τη συνεφέρει.

-Πότε θα τελειώσει αυτό, αναρωτιέται η Φατμαγκιούλ.

-Θα τελειώσει κορίτσι μου, κάνε υπομονή, της απαντάει.

Αργότερα επιστρέφουν ξανά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Για την ιστορία, αναφέρουμε πως η Μελτέμ και η Ασού -η οποία έχει γεννήσει το παιδί του Μουσταφά- έχουν πάρει το μέρος της Φατμαγκιούλ. Μετά την κατάθεση και του Σελίμ, το δικαστήριο παίρνει την απόφαση: Μουκαντές: Εξαγοράσιμη ποινή 24.000 τουρκικές λίρες για παράνομη συνεργασία με τους ενόχους.

Μινίρ: 7 χρόνια φυλάκιση για καταστροφή των στοιχείων της υπόθεσης.

Ρεσάτ: 7 χρόνια φυλάκιση για εμπόδιση της δίωξης και την κάλυψη ενός εγκλήματος.

Σελίμ: 18 χρόνια φυλάκιση για το βιασμό.

Κερίμ: Aθώος με εξαγοράσιμη ποινή, καθώς βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος.

Ερντογάν: 21 χρόνια φυλάκιση για τη διοργάνωση του εγκλήματος.

Η απόφαση του δικαστηρίου μόνο χαρά μπορεί να φέρει στη Φατμαγκιούλ και την οικογένειά της. Ο απλός κόσμος στηρίζει τη Φατμαγκιούλ και αποδοκιμάζει τους Γιασαράν. Τις επόμενες μέρες η Φατμαγκιούλ και ο αδελφός της βρίσκονται στον τάφο των γονιών τους και φεύγοντας για να βρουν τον Κερίμ, η κοπέλα βλέπει φευγαλέα τον τάφο του Μουσταφά. Οι μήνες έχουν περάσει, η Φατμαγκιούλ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μαζί με τον Κερίμ περπατούν στους δρόμους του τόπου τους, πάντοτε πιασμένοι από το χέρι.

Το τέλος που θέλουν οι παραγωγοί

Οπως λοιπόν διαπιστώνετε, με τους τίτλους του τέλους βλέπουμε τη Φατμαγκιούλ να είναι έγκυος και να περιμένει το παιδί του Κερίμ. Οι πρώτες σκέψεις που έχουν γίνει από τους υπευθύνους είναι αρχικά να μαζέψουν το καστ των ηθοποιών, οι οποίοι ήδη τώρα πρωταγωνιστούν σε άλλες σειρές και να δώσουν ένα ακόμη κύκλο, ακόμη πιο συναρπαστικό. Αν τελικά όλοι συμφωνήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο θα συνεχιστεί σχεδόν από εκεί που μείναμε.

Αρχικά θα δούμε τη Φατμαγκιούλ με τον Κερίμ να κρατάνε το παιδί τους στην αγκαλιά τους και να ζουν μια ευτυχισμένη ζωή. Ωστόσο αυτή η ευτυχία δεν φαίνεται να κρατάει για πολύ. Μετά από κάποια χρόνια και όταν το παιδί τους θα είναι στην πρώτη τάξη του σχολείου, ο Μινίρ με τον Ρεσάτ αποφυλακίζονται. Η εκδίκηση είναι το πρώτο πράγμα που θέλουν να πάρουν. Τόσο για τα χρόνια που έμειναν στη φυλακή, όσο και για εγωιστικούς λόγους. Στο στόχαστρό τους είναι και οι δύο, και ο Κερίμ και η Φατμαγκιούλ. Τι είναι όμως αυτό που θα πονέσει και τους δύο ταυτόχρονα; Το παιδί τους.

Σε συνεργασία με τη Μουκαντές, η οποία όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσε τη ζωή του ζευγαριού, οργανώνουν ένα πανούργο σχέδιο και απαγάγουν το παιδί της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ. Από το σημείο αυτό και μετά ο εφιάλτης ξαναξυπνά για το ζευγάρι και αρχίζει ένα ανελέητο κυνηγητό… Φυσικά, πολλά γεγονότα ξετυλίγονται παράπλευρα, όπως συγκρούσεις μεταξύ των απαγωγέων, η κατάρρευση της Φατμγκιούλ, ο κίνδυνος που θα περάσει ο Κερίμ και άλλα τα οποία ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Πάντως, από ό,τι φαίνεται, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να υλοποιηθεί το όνειρο των παραγωγών, καθώς σε συνέντευξη μετά το τέλος της σειράς στην Τουρκία, τόσο η Μπερέν Σάατ όσο ο Ενγκίν Ακιουρικ είχαν δηλώσει με νόημα: «Κι όμως, δεν τελειώσαμε»…

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ