Το γραφείο Τύπου του George H. W. Bush «πέθανε» τον Μαντέλα! - Karfitsa.gr
Διεθνή

Το γραφείο Τύπου του George H. W. Bush «πέθανε» τον Μαντέλα!

mantelaΑν και μόλις πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι ο Νέλσον Μαντέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του και παρά το γεγονός ότι «η κατάσταση υγείας του είναι κρίσιμη», ο ιστορικός ηγέτης γύρισε στο σπίτι του, το γραφείο Τύπου του Μπους του πρεσβύτερου τον «πέθανε»!

Η γκάφα ολκής στην οποία υπέπεσε το γραφείο Τύπου του George H. W. Bush δημιούργησε πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η… ηρεμία αποκαταστάθηκε άμεσα, έπειτα από τη δήλωση του εκπροσώπου του γραφείου Τύπου του πρώην Αμερικανού προέδρου ότι «δεν έχουμε εξακριβώσει την πληροφορία θανάτου του Μαντέλα».

Λίγα λεπτά αργότερα, η προεδρία της Νότιας Αφρικής σε ανακοίνωσή της διέψευσε και επίσημα την είδηση, λέγοντας ότι «ο Νέλσον Μαντέλα είναι ζωντανός».

«Η Barbara και εγώ θρηνούμε για το τέλος ενός από τους μεγαλύτερους πιστούς στην ελευθερία είχαμε το προνόμιο να γνωρίσουμε», έγραφε η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του George H. W. Bush.

«Ως πρόεδρος, παρατηρούσα με θαυμασμό τον Νέλσον Μαντέλα ως προς την αξιοσημείωτη ικανότητα του να συγχωρήσει τους δεσμοφύλακές του μετά από 26 χρόνια παράνομης φυλάκισης, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ισχυρό παράδειγμα της λύτρωσης και της χάριτος για όλους μας. Ήταν ένας άνθρωπος με τεράστιο ηθικό σθένος, που άλλαξε την πορεία της ιστορίας στη χώρα του. Η Barbara και εγώ τρέφαμε μεγάλο σεβασμό για τον Πρόεδρο Μαντέλα, και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους συμπατριώτες του», σημείωνε ακόμη η ανακοίνωση.

protothema.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ