Το μαρτύριο του... σταυρού συνεχίζεται! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Θεσσαλονίκη

Το μαρτύριο του… σταυρού συνεχίζεται!

"Σφαγή" από τη θέση 19 έως τη θέση 41! Η διαφορά μόλις... 68 ψήφοι

mpoutaris-thema

του Βαγγέλη Στολάκη

Με το μαρτύριο του… σταυρού φαίνεται πως ζουν τις τελευταίες ημέρες οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Γιάννη Μπουτάρη, «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη». Οι εκλογές βρήκαν την παράταξη του δημάρχου…  απροετοίμαστη αφού οι περισσότεροι εκλογικοί αντιπρόσωποι κατέθεσαν στα γραφεία της παράταξης αποτελέσματα μόνο για τους συνδυασμού και όχι για τους υποψηφίους, γεγονός που σημαίνει ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι για να έχουν μια σαφή εικόνα θα πρέπει να περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα και την γνωστοποίησή τους από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες το Πρωτοδικείο αναμένεται να δώσει στο φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα στα τέλη της εβδομάδας, ενώ κύκλοι της παράταξης του δημάρχου σχολιάζουν στην «Κ» πως «δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας» δηλαδή μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Όπως πληροφορείται η «Κ» βάσει των αποτελεσμάτων των 150 τμημάτων που έχουν στα χέρια τους στελέχη της «Πρωτοβουλίας» στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν οι: Αβραμόπουλος, Καπόν, Ζέρβας, Πασχαλίδου, Γούλα, ενώ στην πρώτη δεκάδα περιλαμβάνονται οι: Κουράκης, Παπάς και Πέγκας.

«Μάχη» δίνεται ανάμεσα στους υποψηφίους, που βρίσκονται στον κατάλογο της Πρωτοβουλίας με τα αποτελέσματα, από τη θέση 19 έως και τη θέση, 41 αφού η μεταξύ τους διαφορά αγγίζει μόλις τους… 68 σταυρούς με αποτέλεσμα να μην ξεκαθαρίζει το τοπίο μέχρι στιγμής για το ποιος εκλέγεται και το ποιος όχι.

Την ίδια ώρα, χθες σε σύσκεψη που είχαν οι ιθύνοντες της δημοτικής παράταξης καθορίστηκε και πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί μέχρι την επόμενη Κυριακή. Όπως πολύ σωστά έγραψε η «Κ» η «Πρωτοβουλία» ενόψει δεύτερης Κυριακής δεν θα πραγματοποιήσει κάποια κεντρική εκδήλωση αλλά μικρές θεματικές και κατά τόπους εκδηλώσεις. Αύριο μάλιστα θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σχετικό προεκλογικό φυλλάδιο το οποίο μεταξύ άλλων θα αναφέρει στο κεντρικό του μήνυμα: «Με ενότητα και συνεργασία αποφασίζουμε και συνεχίζουμε».

Την Πέμπτη και την Παρασκευή επίσης, ο Γιάννης Μπουτάρης συνοδεία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής τους θα περπατήσει στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ